Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hós kisfiammal képtelenség...

7 hós kisfiammal képtelenség sétálni, mert rögtön ordít. Ha alvásidőben megyünk, akkor nincs gond, hamar elalszik. Ti is csak alvásidőben tudok menni sétálni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Volt idő, mikor azért vittem ki, hogy aludjon, de általában fent volt séta közben.

Ha nektek így alakult, ez sem baj, a lényeg, hogy levegőzzön.

2010. jan. 23. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Változó, volt ilyen időszakunk nekünk is, de mióta ül a sportkocsiban, nem ordít.
2010. jan. 23. 17:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is pont így van. Amikor nincs nagyon hideg, nem is probléma, alszik kint egy jó nagyot. De most ebben a zimankóban direkt nem akarok olyan sokáig kint mardni, így két alvás között sétálunk, 10 percig nyugi van, utána elkezd nyöszörögni, sírdogálni, max. még 10 percet tudok kihúzni, aztán be kell jönni, mert különben ordít. Remélem, nem tart sokáig az a 0 fok alatti hideg...
2010. jan. 23. 19:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Tök ugyanez :( Csak addig bírja amíg alszik, ha felébred, kész, sír nagyon, ezért el sem tudok távolodni nagyon otthonról. De nálunk ez akkor kezdődött amikor bejött az overálos időszak, nem tud benne mozogni, remélem tavasszal jobb lesz.

Vagy szerinted mi a baj? Unatkozik?

Azon gondolkodtam, hogy azok az anyukák, akiknek nincs segítésgük, és maguknak kell a babával elintézni a bevásárlást, neadjisten a hivatalos ügyeket, azok hogy oldják meg? én nem is tudom mi lenne velem, ha vinnem kéne magammal mindenhova.

2010. jan. 23. 21:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, lehet az is oka, hogy nagyon be van öltöztetve, nem nagyon tud mozogni. Várom már a tavaszt és a nyárt, hátha jobb lesz. Addig is jó sétákat mindenkinek !
2010. jan. 24. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!