Működik a légzésfigyelő a mi ágyunkban is?
A légzésfigyelők a mozgást érzékelik, nem a konkrét levegővételt. Ha esetleg a baba nem vesz levegőt, attól még benneteket érzékel, ezért nem jó, ha a ti ágyatokba teszed.
De az jó ötlet, hogy a kiságyat a ti ágyatok mellé teszitek és abba mehet már a légzésfigyelő is. A kiságyat is meg tudjátok emelni, hogy ne teljesen vízszintes legyen.
szia!
Szerintem is inkább külön kiságy kellene! De mindenképpen kísérletezzétek ki, mert velünk előfordult, h elfelejtettem lekapcsolni a légzésfigyelőt, nyugodtam átpelenkáztam a babát, és amikor kimentünk a szobából csak akkor szólalt meg! Szóval ahogy az előző válaszoló is írta, van egy bizonyos hatósugara, amin nektek mindenképpen kívül kell esnetek, mert különben titeket fog érzékelni!
Szerintem minél hamarabb tedd külön ágyba, kapcsolj rá légzésfigyelőt! Az ördög nem alszik!
Boldog babázást!
Mivel ti is az ágyban vagytok,így nektek csakis ez válhat be!!!
A sima lapos légzésfigyelő titeket is érzékel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!