Miért ilyen elutasitó mindenki a suttogó könyvvel-módszerrel? Vannak pártfogóik, akiknek bevált?
Én ismerős ajánlására vettem meg, és elolvastam az első várandósság alatt. Nagyon jónak gondoltam... és aztán semmi nem vált be belőle :s
Most a másodiknál csak elkezdtem átolvasgatni, meglátjuk, most mennyire válik be ez a technika :)
Én csak a lányom 1 éves korában olvastam. Egy az egyben nem használtam, de voltak benne jó gondolatok, pl csak olyasmit kezdj el, amit hosszú távon is tudsz csinálni, következetesség az ötletszerű nevelés helyett, fix napirend helyett egy fix sorrend...
De én minden könyvvel így voltam, találtam jó és nem tetsző részeket is, de főleg sok dolgon elgondolkodtam, hogyan lenne jó és milyen lehetőségek vannak...
Én nagyon sok mindent kamatoztattam belőle mindkét gyermekemnél.Ami nem volt szimpatikus,nem csináltam.
De az nagyon jó,hogy leírja a "sírás típusokat".Én kezdő anyaként bizony sokszor nem tudtam miért sír.A könyv segítségével hamar megtanultam,és nyugodt kiegyensúlyozott babáim voltak.A második kötet szerintem is hülyeség...
én is elolvastam, és szerencsére nem követtem, most 3 hónaposan magától alszik el a babánk a kiságyban! :) azért mert csupa szeretet veszi körül, és biztonságban van, semmit nem erőltetünk, könnyek nélkül jutottunk el ide - és ez nem a mi, hanem a baba érdeme amúgy. én hiszem, hogy ezt minden gyerek meg tudja csinálni azt, amit ez a Trészi trenírozna bele a gyerekbe - minden baba elaltatja magát, áttér a rendszeres időközös evésre, alvásra, csak a saját ütemében, és semmit szabad erőltetni vagy sürgetni, mert szerintem törést okozhat!
ja, csak egy kérdés - ki hiszi el, hogy ez a Trészi másnak a babájával virrasztott, hogy 126szor vette ki a kiságyból másnak a gyerekét - és aztán a baba megtanulta!?!?
az hiszi el, akinek nincs gyereke, vagy éppen nem ad elég időt magának arra, hogy valóban, a gyermekét, a gyermeke természetét és ösztönös viselkedését kiismerje...
hazudik az író szerintem, csak hogy hitelesnek tűnjön. (jó durván fogalmazok, de sokat bosszankodok a könyv miatt, már bánom, h elolvastam!)
a mi babánkat ha altatni akarná, ráfaragna, mert zokogna, mert a mi babánk csak apát és anyát engedi a bizalmába... és ez így van jól egy kicsi babánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!