Valaki alkalmazta a FERBER módszert? És ha igen, bevált és mennyi idő után?
Figyelt kérdés
2013. aug. 16. 12:45
1/4 anonim válasza:
A mamámnak ez a vezetékneve..:) Habár érdemben nem tudok válaszolni a kérdésre, mert most hallok róla először, de ha ilyen szép neve van, biztos hatásos..:)
2/4 anonim válasza:
Magyarosrzágon inkább az Aludj jól gyermekem! könyv miatt vált ismertté (más szerzők, de ugyanaz), sokaknak bejön, de szerintem brutális.
3/4 anonim válasza:
Én próbáltam, és sajnálom. Bár ne tettem volna. El voltam keseredve, mert nem akart aludni az 5 hónaposom. Szerencsére elég kitartó volt, és nem tört meg, pár nap után feladtam, és azóta is ringatom, de nyugodtan alszik el, mosolyogva, és nagyon boldog, kiegyensúlyozott baba. 16 hónapos. Kérlek, ne próbáld meg a babáddal. Hidd el, megéri a sok fáradtság, hogy ne sérüljön, ne veszítse el a bizalmát feléd és a világ felé.
4/4 anonim válasza:
Hát, nagyon remélem, hogy most már senki nem alkalmazza ezt az elavult, brutális módszert.
Biztos "beválik", némelyik babának több idő kell ahhoz, hogy megtörjön, némelyiknek kevesebb. De az, hogy beválik a módszer, konkrétan azt jelenti, hogy a baba megkeseredik, beletörődik abba, hogy hiába könyörög a szüleiért, azok nem fognak vele törődni.
Kb ugyanez elmondható az Aludj jól gyermekem című "remekműben" található tanácsokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!