Itt senkinek nem segít éjjel a párja?
Figyelt kérdés
Annyiszor olvasom, hogy az anyák mennyire kimerültek az éjszakázástól kérdem én apuka hol van? Mindenki le van rázva azzal, hogy ő dolgozik ezért nem kel éjjel? Két kicsi fiunk van de az én férjem nem nézte volna el jó szívvel, hogy csak én keljek a babákhoz! Fejtem le tejet így ő is tudta éjjel etetni őket, pedig ő is megdolgozza a napi 9 óráját a munkahelyén! Emellett bármiben segít nekem és a pelenka sem volt soha gond ha cserélni kellett... Szomorú vagyok mikor azt olvasom, hogy sok anya magára marad a gyereknevelésben...2013. jún. 5. 13:46
21/23 anonim válasza:
Nekem soha nem kelt fel hozzá,de nappal sem segít semmit.Én irigylem akiknek segít az apuka. Szerintem nem kifogás,hogy dolgozik,ezért nem kel,vagy nem segít hétvégén,mert akkor van ideje pihenni (nekem ezt mondja).Nagyon jól tudta,hogy mivel jár egy gyerek,és ha így is gyereket szeretne akkor ne csak a megcsinálásban vegye ki a részét!
22/23 anonim válasza:
kussoljatok már, egész nap pihenhettek, amíg a kicsi alszik, a férfinak meg dolgozni kell. idegesítő ez az önsajnáltató fos amit összehadováltok.
23/23 anonim válasza:
Jó régi kérdés, de most sajna keresgélnem kell altatás témakörben, bár nálunk a napközbeni alvás a necces. Na szóval csak megkapta a szemem, hogy műszaki igazgató a férjed, és segít éjjelente. Hát ezek a műszaki igazgatók már csak ilyenek :) Enyém is dettó, és én marhára hálás vagyok érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!