Itt senkinek nem segít éjjel a párja?
Nekem is segített a férjem, és fog is. Nagyon sokszor éjszakázott ő is, főleg mikor a kimerültségtől nem ébredtem fel a lányunk sírására sem...
2013. jún. 5. 13:48
2/23 A kérdező kommentje:
Hát ezt jó hallani, szerintem ez a normális...
EZT altalanositani nem lehet, hiszen erzelmi kapcsolat, amibol aztan komoly kapcsolat lesz. Az elso evek szolnak egymas kiismereserol, elfogadasarol, mar itt kiderul az, hogy a ferfi kenyelmes, segitokesz, illetve egyutterzo stb. AMikor itt nem figyelnek fel, elfogadjak, akkor ott a ferj ezt fogja megszokni, hiszen a baba szuletese elott nem volt problema abbol, hogy kenyelmes, lusta stb., akkor ezutan megvaltoztatni nem lehet. LEhet alaptulajdonsag is stb. EZt igy megitelni, kritizalni nem lehet, mivel nem tudhatod, hogy valojaban a kerdezo a forumon hogyan el, hogyan eltek stb. Ezek azok a dolgok, amibe egy idegen nem lat bele.
2013. jún. 5. 13:52
Azért engem ilyen szinten nem szolgált ki a férjem mint a tied.
Nálunk elég komoly vezetöi állásban van a férjem, így nem engedhetjük, meg és képtelen is lenne, hogy éjszakázzon.
Nálunk az maradt, hogy hétköznap csak én kelek (persze pl most lázas voltam, akkor ö kelt), és amikor nehéz napok voltak, akkor hétvégente ö kelt, minden éjszaka. èn nem vártam volan el, és nem is engedtem volna hogy hétközben ezt megtegye, mert tényleg fontos, hogy kialudja magát. De hétvégén fent maradhatott. Szerencsére nagynál volt nehezebb az éjszakák, de akor is csak cumit kellett vissza adni.
2013. jún. 5. 13:52
Nekem csak hétvégén tud éjszakázni a férjem a babánkkal.
Hétköznap reggel kel és megy dolgozni.Neki nagyon fontos,hogy éjjel ki tudja pihenni magát.Orvosként dolgozik,fontos hogy mindig észnél legyen,hisz ember életek felett dönt.Van hogy egy nap több operációra is kiírják.
Fáradtan nem lenne képes maximálisan helytállni!!Azt pedig nem viselné el,ha miatta lenne gond egy beteggel.
Így én már eleve ezt vállaltam,hogy hétköznap én éjszakázok,viszont ha másnap nem dolgozik akkor szivesen éjszakázik ő is,nincs ellenére!! :)
2013. jún. 5. 13:54
Amikor még kelni kellett a fiunkhoz volt, hogy a férjem kelt fel, de többségében azért én. Mondjuk nálunk ez azért nem volt annyira megterhelő, mert csak 1x ébredt a fiam, azt is csak 8 hetes koráig.
2013. jún. 5. 13:54
Én fiam mondjuk nem nagyon kelt éjjel, de nem is engedtem volna, hogy a párom keljen hozzá mikor igen, ő dolgozott másnap aludnia kellett én meg itthon voltam egész nap tudtam pihenni.
2013. jún. 5. 13:55
8/23 A kérdező kommentje:
Az én férjem műszaki igazgató, tehát az ő munkája is elég komoly, de ő annyira lelkiismeretes minden téren, hogy eszébe nem jutna tovább hortyogni miközben én már mondjuk 4x kelek fel...
4-es vagyok.
Nekem azért nem kelt egyik sem napokon, heteken keresztül 4x egy éjszaka. Ha egy éjszaka ilyen volt akkor ilyen volt, de azért napokig ez nálunk szerencsére nem tartott.
2013. jún. 5. 13:58
10/23 A kérdező kommentje:
Látom vannak páran akiknél nem probléma ha nem kel a férfi ez mindenkinek a magánügye ha bírja, én csak azért írtam ki a kérdést mert naponta találkozok itt olyan kérdésekkel hogyan lehet túlélni az éjszakázást, ezeket nem értem...
Kapcsolódó kérdések: