Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Elrontottam a babám, vissza...

Elrontottam a babám, vissza lehet még fordítani?

Figyelt kérdés
Kislányom 7,5 hónapos most,első baba. Nagyon sok elképzelésem volt az altatásával kapcsolatban( nem alszik velünk,nem altatom cicin stb). Születése után,győzött a fáradtság és mivel rendszeresen elaludtam szoptatás közben így nagyon hamar az lett,hogy az első ébredésétől számítva a mi ágyunkban folytatta az éjszakát. Nappal is cicin alszik el,tehát a nappalokat is jól elszúrtam. Azt hittem így kell tennem,azt éreztem,hogy neki ez a jó,és szüksége van rám,és nem akarom sírni hagyni. De mostanra már 4x 5x is ébred egy éjszaka,enni nem eszik,inni sem csak cumizik a cicin. Cumit,cumisüveget soha életében nem volt hajlandó elfogadni. Nem tudom,hogyan kéne csinálnom,sírni hagyni nem szeretném,de mindhárman fáradtak vagyunk,ő se alussza ki magát,én sem és az apja sem. Vacsorázni vacsorázik egy nagy adag tejpépet aztán fürdik és fürdés után még szopik,ebbe alszik el kilenc körül,éjfél-fél egy környékén pedig már kel. Nappal is nyűgös,tehát ő is fáradt. Hogyan kéne elkezdenem,mit kéne tennem? Nagyon elrontottam,tudom,de már nem lehet visszacsinálni,most mi a helyes lépés?

2013. máj. 3. 13:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Én nem tudom,nem merek elkiabálni semmit,de tíz körül kapott egy fél viburcol-t, aludt másfél órát,aztán ebédelt,és délután megint aludt két órát és most uzsonnázott is. Pedig már hetek óta nem eszik,és soha nem aludt napközben kétszer fél óránál többet..Viszont ha hatott a viburcol,akkor a foga lehet csak,igaz?
2013. máj. 5. 17:44
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha nem eszik az a fogfájás egyik fő jele. Talán most az éjszakátok is kellemesebb lesz!
2013. máj. 5. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!