Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Lehet hogy itt az idő a napi...

Lehet hogy itt az idő a napi 1 alvásra?

Figyelt kérdés
Lassan 1 eves gyerekrol van szo, eddig nap kozben aludt delelott 9-kor meg delutan 2-kor es este pedig 7-8 kozott ment aludni. Az utobbi hetekben a delelotti alvas mindig orditassal tarsul es ha sikerul is aludnia max fel ora. El kene ezt engednem? Ha delben altatnam el nem lenne tul faradt furdesig? Szivesen olvasom masoknal ez hogy ment

ma 10:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy éves kora körül állt át a fiam az egy alvásra.

Simán kibírta estig.

(Déltől aludt kb olyan kettőig háromig)

ma 10:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is kb így volt, pár nappal 11 hónapos kora előtt kezdte. 4-5 nap volt igazán durva, volt, hogy délután 4-ig nem bírtam elaltatni. Aztán egyik nap elaludt magától fél 12-kor, és onnantól ez lett a rendszer.
ma 10:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Mind a 2 gyerekem 1.szülinapja körül állt át 1 alvásra.

Én azt mondtam magamnak, hogy kipróbáljuk, azt ha nem válik be, visszaállunk a 2re.

ma 10:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Hat ez mindenkinel egyeni.

Nalunk konkretan 2 honapig tartott az atallas, borzalom volt, szereztem par uj osz hajszalat szerintem akkor.

Ez ugy nezett ki, hogy az elejen meg 2x aludt, de akkor este 11-ig nem tudtam lefektetni. Viszont egyik alvasat se tudtam akkor meg elhagyni, mert nem birta, konkretan ulve elaludt akar az etetoszekben is szegenyke, amikor probaltam kihuzni :D

Na akkor jott az utana, hogy hol ketszer aludt, hol egyszer, de amikor egyszer aludt,akkor 4 utan lefekvesig folyamat sirdogalt, semmi nem volt jo neki, tul faradt volt. Volt hogy azzal kiserleteztem, hogy akkor lefektetem delutan 6-kor aludni,hatha birja reggelig, de ez meg azert nem jott be, mert akkor ejfelkor kelt fel es orakig ebren volt 🤯🤯

Na de a vegen valahogy osszeallt a kep es rendezodott minden.

2 eves, de a dackorszakkal egyutt se olyan nehez most, mint 13-15 honapos kora kozott 😂

Nem mindenkinek ennyire nehez amugy, nyugii, csak leirtam nalunk hogy volt.

ma 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!