Lehet hogy itt az idő a napi 1 alvásra?
Egy éves kora körül állt át a fiam az egy alvásra.
Simán kibírta estig.
(Déltől aludt kb olyan kettőig háromig)
Mind a 2 gyerekem 1.szülinapja körül állt át 1 alvásra.
Én azt mondtam magamnak, hogy kipróbáljuk, azt ha nem válik be, visszaállunk a 2re.
Hat ez mindenkinel egyeni.
Nalunk konkretan 2 honapig tartott az atallas, borzalom volt, szereztem par uj osz hajszalat szerintem akkor.
Ez ugy nezett ki, hogy az elejen meg 2x aludt, de akkor este 11-ig nem tudtam lefektetni. Viszont egyik alvasat se tudtam akkor meg elhagyni, mert nem birta, konkretan ulve elaludt akar az etetoszekben is szegenyke, amikor probaltam kihuzni :D
Na akkor jott az utana, hogy hol ketszer aludt, hol egyszer, de amikor egyszer aludt,akkor 4 utan lefekvesig folyamat sirdogalt, semmi nem volt jo neki, tul faradt volt. Volt hogy azzal kiserleteztem, hogy akkor lefektetem delutan 6-kor aludni,hatha birja reggelig, de ez meg azert nem jott be, mert akkor ejfelkor kelt fel es orakig ebren volt 🤯🤯
Na de a vegen valahogy osszeallt a kep es rendezodott minden.
2 eves, de a dackorszakkal egyutt se olyan nehez most, mint 13-15 honapos kora kozott 😂
Nem mindenkinek ennyire nehez amugy, nyugii, csak leirtam nalunk hogy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!