Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért csak cicin tud elaludni...

Miért csak cicin tud elaludni és megnyugodni a babám? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Nagyon pici babám van, 2 hetes. Csak a szoptatás közben tud elaludni és megnyugodni. Ha berakom a kiságyba, pár percen belül elkezd sírni, és semmivel nem lehet megnyugtatni, csak a cicivel, aminek újra alvás a vége.

Mit lehet csinálni, hogy máshogy is megnyugodjon és az ágyában is elaludjon?

nov. 8. 11:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező! Ha jót akarsz magadnak, soha többé ne tegyél fel itt ilyen kérdést, mert szétszednek érte. Sajnos, én is elkövettem ezt a hibát. Hagyd hogy rajtad legyen a józan ész határain belül! Nem, nem kell sz@rás közben is magadon lógatnod. Sőt, én akkor is letettem, ordítás ide vagy oda, amikor éreztem, hogy alszom el a sokadik átvirrasztott éjszakán, a gyerek meg csúszik le az ölemből. Egyik mártír anyuka se szaladna helyettem a balesetibe a gyerekemmel, úgy gondolom. Fontos a gyerek érzelmi biztonsága, de még fontosabb a fizikai. Ahhoz pedig kell egy többé -kevésbé kipihent gondozó. Nyugodtan lehet időnként az apa is.(Nálunk nincs.)

Isten mentsen meg minden gyereket az olyan anyától, mint a #17!

nov. 9. 12:48
 22/30 anonim ***** válasza:
71%
21-es, Nekem van egy olyan ismerősöm, akinek ugyanígy addig nyomták ezt a témát, hogy segítség nélkül próbált kitartani, aztán leesett a kezéből a pici, mert beájult konkrétan. :( koponyasérülése lett. Nem játék és nem vicc téma, bár ez most off ide.
nov. 9. 13:09
 23/30 anonim ***** válasza:
83%

#22! Szerintem nem off, mert a kérdező is arra tart, ha telenyomják a fejét ezzel. Látszik, hogy bizonytalan, 1.gyerekes anyuka, aki eddig se merte átadni az apukának, végképp nem fogja, ha mindenkitől azt hallja, hogy a gyereknek csak RÁ van szüksége és minek szült, ha erre se képes...

A gyerek meg magától nem fog átkéredzkedni apához, mivel nála van a büfé.

nov. 9. 13:16
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
Íme, a minta anya #23 személyében😁
nov. 9. 13:17
 25/30 anonim ***** válasza:
20%

Nem vagyok mintaanya, nem is tartom magam annak, de olyat írni, hogy az isten mentse meg a gyerekeimet tőlem, mert szar anya vagyok kicsit kiveri a biztosítékot

Mi az?

Fáj, hogy nem hagytam sírni a gyerekeimet?

Fáj, hogy nem dobtam őket a kiságyba-?

Minek szültok ha utána nyavajogtok, hogy jaj de fárasztó az egész ?

nov. 9. 13:42
 26/30 anonim ***** válasza:
83%

#25! Nem azért vagy szar anya, mert nem hagytad sírni, hanem azért, mert azt se érted, mi volt a baj a kommenteddel. Senki nem "dobta őket a kiságyba", mégis úgy beszéltél a kérdezővel, mintha gyerekgyilkos lenne. SEMMI rosszat nem csinált. Ki vagy te, hogy előírd, ki szülhet? Ami azt illeti, ha te hónapokig egy percre se tetted le a gyereked, akkor pont te veszélyeztetted. Ld. #22 komment. Aki meg ennyi elfogadással, empátiával nem rendelkezik, mint te, az a gyerekeivel szemben is pont ilyen elfogadó. Ez sokkal károsabb a gyerekre, mint a kiságy. Azt meg nem kérdezhetném, minek szültél, mert nyilvánvaló. Semmihez nem értesz, ez az egyetlen, ahol nem kell felmutatni a "teljesítményt". Elég, ha a gyerekből nem lesz rablógyilkos, vagy lesz, csak mások nem tudnak róla. Olyan tökéletesnek hazudhatod magad, amilyennek csak akarod.

nov. 9. 14:23
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

#26 jót nevettem köszi.

Jobban ismersz mint én saját magamat.

Semmihez nem értek...no ez jó 🤣🤣

nov. 9. 15:00
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
27! Miután te ismeretlenül kiosztottad a kérdezőt? Sőt, megkérdőjelezted, hogy egyáltalán miért szült, miközben nem is hagyta sírni a gyerekét, plusz mindenki mást is, aki SZERINTED nem úgy csinálja, mint te. Ennek fényében elég szánalmasra sikerült ez a hozzászólásod (is)😘
nov. 9. 15:08
 29/30 anonim ***** válasza:
28-as: Ott a pont. Hagyd, úgy sem érti. Majd ő eldönti ki szülhet és ki nem. :D
nov. 10. 11:29
 30/30 anonim ***** válasza:
18%
en mint szaranya az elso hettol (5 napig voltunk korhazban) beraktam a kisagyba es hagytam hogy sirjon. kb fel orat sirt harom napig minden elalvas elott. Nekem akkor nem volt lehetosegem arra hogy mast tegyek, most nem mennek bele hogy miert nem. aki akarja elhiszi aki nem az nem. a gyerek egy het alatt megtanult egyedul aludni es igy is nott fel. szules utan 7 nappal ismeretlen eredetu benulast kaptam a jobb kezemre es pihentetni kellett, fogni sem tudtam vele. semmi baja nem lett a gyereknek.
nov. 21. 11:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!