Miért csak cicin tud elaludni és megnyugodni a babám? Mit lehet tenni?
Nagyon pici babám van, 2 hetes. Csak a szoptatás közben tud elaludni és megnyugodni. Ha berakom a kiságyba, pár percen belül elkezd sírni, és semmivel nem lehet megnyugtatni, csak a cicivel, aminek újra alvás a vége.
Mit lehet csinálni, hogy máshogy is megnyugodjon és az ágyában is elaludjon?
És nincs is ezzel semmi probléma, csak bánom azt, hogy az apukájával nem tud ilyen minőségi időt tölteni (holott nagyon vágyna rá), mert az ő karjában nem érzi jól magát.
És tudom, hogy itt most a baba érdekei és a konfortérzete a legfontosabb, csak jó lenne, ha az apukájával is jól ellenne.
Kossetek ra kendoben. A ferjem sokat hordozta a kisfiunkat, amig nagyon picike volt. A hordozason kivul meg kb csak cicin volt. Ez egy ilyen idoszak.
Nehez, de nem tart orokke.
Most az a dolgod, azert vagy gyeden, hogy vele legyel . Nem lesz el az apjaval meg jo darabig (max hordozva) mert neki meg olyan, mintha benned lenne.
9 honapig voltal terhes, nem olvastad el mi az a 4. trimeszter ?
Igen faraszto, ennel csak rosszabb lesz megnyugtatlak.
Lehet korai volt meg ez a gyerekvallalas ?
9-es, Tényleg? Ezzz igen, hát én most adok neked egy díjat. Megnyerted! Hihetetlen teljesítmény. :D Ha neked sikerült biztosan másnak is menni fog.
Ennyi negatív embert egy helyen. 15-ös neked is kellett volna még várni ilyen stílussal, hogy ne ilyen anyát kapjon az a szerencsétlen gyerek. Normális stílusba tudsz írni? Gyerekeddel legalább tudsz értelmesen beszélni?Képzelem.
Kérdező, kitartást, negyedik trimeszter. Nálunk a férjem sokat hordozta mindkét lányunk illetve a kezdetektől csinált mindent a szoptatáson kívül, nagyon jó a kapcsolatuk. Amikor nem evett, akkor ő ringatta, hordozta ha úgy alakult. Az elsőnél nyilván könnyebb volt egész nap feküdni, de ott is mindenbe szeretett volna részt venni amiben tudott. Elvitte babakocsizni sétálni ilyesmi. Növekedési ugrásoknál volt nehezebb, akkor tényleg egész nap mellen volt szinte, de az csak pár nap volt mindig náluk. Pici mèg, kitartást. És de, lesz nehezebb és lesz könnyebb. Ötezerszer dackorszak, mint az első pár hónap. De kinek mi.
#16 igen, 10 éve túl vagyok ezen, ment, ott ültem amíg a babámnak szuksege volt rám.
Ha más erre nem képes a gyerekekért akkor ez van, nem kötelező szülni.
Köszönöm szépen mindenkinek, aki normalisan válaszolt a kérdésre.
Aki meg nem... hát... kíváncsi lennék, hogy ők soha semmiben nem kértek segítséget, soha semmikor nem néztek utána valaminek az interneten, soha semmiben nem tévedtek és mindent tökéletesen csináltak a gyereknevelés alatt, mert ha nem, akkor oké, felkészületlen anya vagyok és nem való nekem a gyerek.
Mindennek ellenére (nem mondom, hogy tókéletes), de jó anyának gondolom magamat.
És ezzel szeretném is lezárni a dolgot, mégegyszer köszönöm annak, aki megértő volt, a kritikát is köszönöm, de a személyeskedést (pláne úgy, hogy senki nem is ismer) kicsit soknak gondolom, ez már a kommentelő szemelyiségét jellemzi nem az én anyaságra való felkészültségemet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!