Mit tegyek, hogy végre normálisan aludjon a 7 hónapos babám?
Egészen pontosan 4 nap múlva lesz 7 hónapos és már másfél hónapja ötször kel fel éjjelente enni (anyatejes), de ezen kívül is megébred sokszor. Babaöbölben alszik mellettünk, nekem nincs olyan, hogy egyhuzamban 2 órát tudjak aludni a gyakori kelései miatt és kezdek kimerülni. Este általában fél 9-kor alszik el, reggel többnyire fél 7-kor kel, de sokszor már 5-kor fent van, vagy hajnalban akár egy óráig is vergődik, mire újra el tud aludni.
Nappal általában félórás alvásai vannak, néha most már besikerül egy-egy másfél órás alvás is.
Korábban csak kétszer kelt éjszaka és nem tudom, mit csináljak, hogy újra nyugodtabbak legyenek az éjjelek. A foga még nem jön, a mozgásfejlődésében nem történt nagy ugrás. Idő közben elkezdtük a hozzátáplálást, de még csak kóstolgat (nem tudom, ezek az infók fontosak-e). Ha voltatok hasonló helyzetben, végül mi oldotta meg a problémát?
10 hónapos koráig ezt csinálta a fiam.
10 hónaposan elmúlt a rengeteg ébredés.
Szerintem nem nagyon tudsz mit csinálni vele.
Kisfiam 9 hónapos, éjjel még most is 2 óránként ébred.
Nincs mit csináljunk, ilyen anyának lenni. Kitartást! 😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!