Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mitől lett ilyen a babám?

Mitől lett ilyen a babám?

Figyelt kérdés

4,5 hónapos (28-an tölti az 5.honapot). Eddig egész jó alvó volt, max 2x kelt, szopizott negyed órát és aludt is. Este 9-tol reggel 9-ig aludt. Ehhez képest este rendesen elalszik, aztán kB éjféltől másfél-két óránként ébred, reggel fél 7-kor ébred. Az ágyában amikor alszik, akkor is összevissza mocorog. Még babafeszekben aludt, kivettem, hátha az zavarja, hogy nem tud mozogni, de nem segített. Atfordul hasra, akkor azért ébred fel. Napközben max felorat alszik, előtte azért volt egy nagyobb alvása délután. Letenni nem tudom, mert szó szerint visít, olyan hangot ad ki.

Nagyon félek, hogy az lesz, mint a nagyobbik lányommal, aki 2 óránként kelt szopizni majdnem 2 éves koráig. Most csinálom a jogsit, kezdodik az óvoda, mondjatok valami biztatót, kérlek.

Mielőtt betoltotte a 4 hónapot, azon a héten többször kelt éjszaka, de közel sem volt ez a helyzet. Azt hittem az volt az a hirhedt alvási regresszió.

aug. 12. 04:03
 1/6 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy este cumival vagy szopizas közben aludt eddig el. Tegnap mindkettőnél ektelenul visított, és végül hintaban volt hajlandó aludni.
aug. 12. 04:12
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Foga jön?
aug. 12. 04:39
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Mert ez ilyen, felesleges okokat keresni, a gyerekek szokásai folyamatosan változnak.
aug. 12. 06:11
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Mert baba.
aug. 12. 06:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

4 hónapos alvási regresszió

Az én babám is ezt csinálta 4 hónaposan…éjjel átfordult de mindig felkelt rá és sírt volt hogy 4-5x kelt

De aztán megtanult átfordulni és vissza aztán mindig hason aludt

Mindig van valami ami bezavar az alvásba…fogzás,mozgásfejlődés,….de minden csak időszakos

aug. 12. 09:40
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

"Mert ez ilyen, felesleges okokat keresni, a gyerekek szokásai folyamatosan változnak."

Nem a gyerekek szokása változik, hanem a szülők nem tudnak rutint vinni a nevelésbe.

aug. 12. 10:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!