Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mit csináljak hogy. 2,5...

Mit csináljak hogy. 2,5 évesem aludjon délután?

Figyelt kérdés

Az utóbbi hetekben igen küzdős lett a délutáni alvás a 2,5 éves lányommal. Otthon meg csak-csak alszik valamicskét de ha máshol pl mamanáknál vagyunk az istenért se hajlandó aludni. Eddig egyáltalán nem volt gond ezzel és nem igazán értjük miért ez a nagy váltás.

Ha nem alszik akkor estére már nagyon nyűgös hisztis lesz ezért szerintem meg igenis szüksége lenne rá. :/

Van valakinek valami tanácsa erre a helyzetre?

aug. 4. 15:20
 1/8 anonim ***** válasza:
17%
Ki kell fárasztani, nagyon.
aug. 4. 15:34
 2/8 anonim ***** válasza:
10%
Én melléjük feküdtem, és ütögettem a popsijukat. Nincs az a kétéves, akit ne kómálna be egy idő után az ütemes rázkódás :)
aug. 4. 15:35
 3/8 anonim ***** válasza:
37%
Ennyi idosen mar nincs szuksege alvasra, nem csecsemo. Ez csak egy osregi balkani szokas, es meg a mai napig raeroltetitek a gyerekekre, pedig teljesen termeszetellenes. Nezz fejlett orszagokbol tanulmanyokat.
aug. 4. 15:36
 4/8 A kérdező kommentje:

A vidéki mamánál ahol egész délelőtt a tyúkok között szaladgál szerintem a farasztas része pipa :) nem gondolnám hogy az lenne a baj.

Igazából nem zavarna hogy nem alszik de mivel délután nyugos úgy gondolom hogy kellene neki.

aug. 4. 15:48
 5/8 anonim ***** válasza:
88%

Mind a 2 gyerekem 2.5 évesen hagyta el a délutáni alvást.

Ami nem megy, azt nem kell eröltetni.

aug. 4. 16:05
 6/8 anonim ***** válasza:
86%

2,5 evesen allt le az enyem is a delutani alvasrol. Helyette szepen beallt este 7 tol reggel 7 ig tarto alvasra, ez azota is igy van ( mar iskolas) . A legtobb ilyenkor mar nem igenyli. Aki almos az elalszik, ennyi.

Persze, hogy estere faradtabb, mi is azok vagyunk. Pont azert fekudt este idoben, es szepen kialudta egyben a 12 orat. Erre be kell allni, persze, hogy idobe telik.

aug. 4. 16:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem erősítettem, mikor már látszott, hogy nem akar aludni délutánonként. Este legalább hamarabb elaludt. Vidd el te is estefelé hamarabb aludni, ha már látod, hogy hisztis.
aug. 4. 21:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm most úgy tűnik megoldódott magától a dolog :) újra alszik délután zokszó nélkül.
aug. 17. 18:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!