Miért sír minden alkalommal a gyerek mikor aludni kell?
Figyelt kérdés
Már látom hogy fáradt de mikor beteszem az ágyba akkor azonnal elkezd torka szakadtából sírni. Nem volt ez mindig így, 1-2 hónapja még gond nélkül elaludt a kezemben aztán bevittem az ágyába és aludt tovább. Most a kezemben nem tud elaludni minden érdekesebb mint az alvás. Nagyon nehéz ez az időszak, minden nap sírok vele már én is.júl. 17. 07:35
1/8 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idős a gyerek. Az enyém 1 éves és sokszor szélmalomharc az altatás.
2/8 A kérdező kommentje:
7 hónapos múlt. Már én rettegek ha jön az alvás ideje, nem tudom mit csináljak.
júl. 17. 07:38
3/8 anonim válasza:
Átérzem. Volt olyan este, hogy 2 órát aludt. Mivel nálunk szeret kocsikázni, így én ezzel tudtam csak lenyugtatni. Biztos a meleg miatt csinálta, mert ahogy kimentünk a levegőre abbamaradt a sírás.
4/8 anonim válasza:
Nyugi, mert meg kicsi, vagy azert mert mar faradt de nem tudja,hogy neki aludni kell es sir. Vagy nem eleg faradt. Ez legkesobb 1 evesen megoldodik, mikor elkezd jarni, meet ugy lefarad hogy elalszik 5 perc alatt. De emlekszem nekunk a maszas is sokat segitett,jott ment terden egesz nap es elfarad:)
5/8 anonim válasza:
Nalunk mar olyan szinten behergeli magat minden alvasnal, hogy pl a sajat szobajaba se lehet bevinni.
Amint latja hogy az ajto fele megyunk, azonnal sikit, sir. Igy az amugy 11 honapos koraig sajat szobaban, agyban alvo gyerekbol lett az, hogy nappal csak babakocsiban alszik, ejszaka meg csak velem 🥲
Hat, ez van. Ne sirj kerdezo, mert oszinten nem akarlak elkeseriteni, de lesz ez meg rosszabb. Minden teren 😂😂
6/8 anonim válasza:
8 hónapos a lányom és nekünk is sok ilyen korszakunk volt
Sok oka lehet:túlfáradt,nem elég fáradt,fogzás,alvási regresszió,vagy csak simán tiltakozik mert érdekesebb a világ
El fog múlni ez is csak egy korszak
Kitartást ☺️
7/8 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugtat hogy mások gyerekei is ennyire tiltakoznak, komolyan jó ezeket olvasni és tudatosítani hogy nem csak az én csemetém ilyen
júl. 17. 20:40
8/8 anonim válasza:
Esetleg ha már kicsit besötétítesz előtte? Nálunk ad egy átmenetet, ráhangolódást az alvásra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!