Babám 11 hónapos, nappali 2 alvását adamoban tölti. 2x2 óra. Éjjel a kiságyban alszik. A gond hogy nappal képtelen máshol, másban elaludni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nyilván próbáltam nem 1x nem 2x mashol altatni. 2-3 óra ordítás a vége. Abban meg 1-5 perc alatt elalszik.2024. júl. 4. 17:12
3/6 A kérdező kommentje:
2-es, mert nem fog mindig beleférni.
3-as, tegnap volt egy kérdés, h miert eli ki ennyi gyökér itt magat, keresd mar meg es valaszolj 🤣
2024. júl. 4. 19:06
4/6 anonim válasza:
Majd akkor foglalkozz vele,ha nem fér bele, addig meg nyugi van. Rengeteg változik még az alvása 2-3 hónaponként fordul egyet.
5/6 anonim válasza:
Az en masfel evesem is elfer meg az adamoban szoval ezzel nem lesz gond, en inkabb azon aggodnek, hogy az a testtartas 2 oran keresztul biztos jot tesz-e a gerincenek. Idonkent probald meg mashol altatni inkabb.
6/6 anonim válasza:
Én sem mertem benne altatni, a leírása is írja, hogy anatómiailag nem szerencsés.
Azt a taktikát követtem, hogyha elaludt, kivettem. Megszokta. Csak akkor hagytam benne, ha már nagyon gyér volt az idegrenszerem és mindegy volt, csak legyen egy kis csend végre. (Kövezzetek!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!