Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Babám 11 hónapos, nappali 2...

Babám 11 hónapos, nappali 2 alvását adamoban tölti. 2x2 óra. Éjjel a kiságyban alszik. A gond hogy nappal képtelen máshol, másban elaludni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nyilván próbáltam nem 1x nem 2x mashol altatni. 2-3 óra ordítás a vége. Abban meg 1-5 perc alatt elalszik.
2024. júl. 4. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Nem gond, nem lesz orokke igy.
2024. júl. 4. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért érzed úgy, hogy gond?
2024. júl. 4. 17:22
 3/6 A kérdező kommentje:

2-es, mert nem fog mindig beleférni.

3-as, tegnap volt egy kérdés, h miert eli ki ennyi gyökér itt magat, keresd mar meg es valaszolj 🤣

2024. júl. 4. 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Majd akkor foglalkozz vele,ha nem fér bele, addig meg nyugi van. Rengeteg változik még az alvása 2-3 hónaponként fordul egyet.
2024. júl. 4. 19:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Az en masfel evesem is elfer meg az adamoban szoval ezzel nem lesz gond, en inkabb azon aggodnek, hogy az a testtartas 2 oran keresztul biztos jot tesz-e a gerincenek. Idonkent probald meg mashol altatni inkabb.
2024. júl. 4. 20:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Én sem mertem benne altatni, a leírása is írja, hogy anatómiailag nem szerencsés.

Azt a taktikát követtem, hogyha elaludt, kivettem. Megszokta. Csak akkor hagytam benne, ha már nagyon gyér volt az idegrenszerem és mindegy volt, csak legyen egy kis csend végre. (Kövezzetek!)

2024. júl. 5. 08:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!