Kinek mikor váltott át a babája 3ról 2 alvásra?
6 hónapos és egy hetes a kislányom az utóbbi 1,5 hétben éjjel rengetegszer kel sokszor sírva de egyszer az éjjel folyamán felkel és nem alszik vissza (ha altatom sít)2 órán át játszik és gagyog
Nem játszok vele csak akkor veszem ki ha altatom
Kaptam olyan tanácsot erre hogy sokat alszik nappal és ha áttét 2 alvásra akkor fog éjjel aludni
Most jelenleg 7kor kel reggel alszik 1,5-2 órát délelőtt, 1körül kint a kocsiba 20-30 percet és delután 1,5 órát és 9kor alszik el(tehát 3,5-4 órát alszik nappal éjjel 10et aludna de csak 8at alszik mert kel)
Próbáltam több napig is 2x altatni és húzni a kettő alvás közötti időt és valami katasztrófa volt nyűgös volt,túlfáradt és éjjel még többször kelt a szokásosnál
Én úgy érzem kell neki a 3 alvás
Kinek mikor hagyta ez a 3 alvást a babája?
Éjjel 2x kel jelenleg de az elsőnél könnyen visszaalszik a második kelés hajnalba van akkor is visszaalszik de rugdalózik,forog,csapkod aztán arra mindig felkel de ha magam mellé teszem akkor azért tűrhető okoz erre nem keresek mert bàrmi lehet(meleg,front,telihold,mozgásfejlődés,..).Nappal meg tegnap pl 6kor kelt és este 9ig nem elég a 2 alvás ma fél8kor kelt és 2x aludt 1,5 órát
Elég kiszámíthatatlan most
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!