Hogy zajlott nálatok a pár hónapos baba fekve, összebújva altatása?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy konkrétan mi volt a folyamat, hol, hogyan feküdtetek?
Lehet, hogy hülyeségnek tűnik a kérdés, de egyáltalán nem tudom elképzelni, mert ha el lefektetem a babám a határa, akkor jár a keze-lába folyamatosan, esélytelen, hogy elaludjon. Amikor elfogy a türelme, akkor pedig sírva fakad. Hason még rosszabb.
Nem altatási tanácsokra vagyok kíváncsi, megvan a bevált módszerem, csupán érdekel, hogy pl egy 1-2 hónapos baba hogy nyugszik meg és alszik el így.
jún. 2. 20:56
11/11 anonim válasza:
#8 1 kezem elég lenne megszámolni hányszor büfögött a szoptatott babám, a félig tápszereshez sem kell sokkal több.
Pl egyáltalán nem is buktak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!