9 hós baba napirendje: baj ha “később kel”, 8:40-9 óra körül kel, vagy jobb előre hozni?
Most fogja tölteni a 9 hót.
Jó esetben 9 környékén ébred egy ideje, nincs kiváltva érkezés még sajnos
Így:
- tízórai (szilárd falatozás) 10:30 körül
- 1. Alvás 11:15 körül kb 12-15-ig
- ebéd 13-14 között
Cici 15 körül hozza mert nem eszik nagy mennyiséget még.
- 2. Alvás ezután, 16 környékén 16-ig kb
- 18 körül még megkínálom, hátha eszik szilárdan, ha nem, Szopit igényelni szokott
- 19:30 fürdés, 20:00 alvás és cici este
Tehát 11 és 16 körül alszik jobban így.
Igazából az evèsek ütemezese miatt is kérdezem, mennyire jó így, vagy érdemes változtatni valamin?
Iletve nem eszik nagy mennyiséget, csak 50 g-ot még mindig kb. Tömni ettől nem tudom, és hiába variálom szopi elotte vagy utána, úgyse eszik többet…
Hadd aludjon, amennyi jól esik neki.
Brutál amúgy, az enyém ennyi idősen fél 9-től 6-ig aludt, és napi 1,5 órát aludt. :D
Miért kéne ébreszteni?
Örülj, hogy nem kell, nem kell vinni a tesot iskolába, oviba.
Lazíts picit...
Teljesen jó ez így. Én soha nem szóltam bele az alvásába, evésébe. Nyilván ha menni kellett valahová időpontra, akkor ébresztettem, vagy toltam egy picit az esti lefekvésen.
Ha reggel 6-kor kelt, akkot 7-kor reggelizett, és 9-kor ment aludni és 12-kor ebédelt.
Ha 8-ig aludt, akkor 9-kor reggelizett, 12-kor ment aludni és 3 körül ebédelt.
Aztán 1 éves kora körül beállt magától egy rutin, most 15 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!