Hogy zajlott nálatok a pár hónapos baba fekve, összebújva altatása?
Arra gondolok, hogy konkrétan mi volt a folyamat, hol, hogyan feküdtetek?
Lehet, hogy hülyeségnek tűnik a kérdés, de egyáltalán nem tudom elképzelni, mert ha el lefektetem a babám a határa, akkor jár a keze-lába folyamatosan, esélytelen, hogy elaludjon. Amikor elfogy a türelme, akkor pedig sírva fakad. Hason még rosszabb.
Nem altatási tanácsokra vagyok kíváncsi, megvan a bevált módszerem, csupán érdekel, hogy pl egy 1-2 hónapos baba hogy nyugszik meg és alszik el így.
Szoptattam közben és így elaludt fekve.
Velünk aludt tehát a mi agyunkban fekudtunk, oldalt.
Nem tudom mire gondolsz.
2 gyerekem van de ha álmosak voltak akkor nem járt kezük lábuk.
Ha ezt csinálták akkor bőven volt még idő az alvásig.
Amúgy mindkettő gyerekem közöttünk aludt babafészekben. Náluk a hátsímogatás és a fenék paskolása vált. De persze ezek is akkor mikor már álmosak voltak
Szoptattam, ugy.
Mar nagyobb, most siman csak 30-40 percig arcon porog melletten az agyon, forog, csapkod, felul, stb, aztan lenyugszik es elalszik. En meg atteszem a kisagyba.
Igenyli a jelenletem, de nem annyira, hogy ringassam, csak ott kell vele lenni, hogy aludjon.
Én is csak akkor büfiztetem éjjel, ha mozgolódik a beragadt levegő miatt.
Sajnálom, hogy a hasznos válaszok le lettek pontozva! Köszi mindenkinek 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!