8 hónapos anyatejes baba és még mindig nem tudom lerakni vízszintesbe, ha elaludt?
Adjatok tippeket kérlek, mi vált be nálatok. Szeretném végre esténként lerakni amikor már elaludt rajtam.
Ma például: 19:30 óta esti cici. 20:20- kor le akartam tenni mert aludt. Leér a kisagyba és felkel.
De ha felveszem megint alszik ringatasra/dúdoláara 1 percen belül! Ezt eljátszuk még vagy 4x kb fél óráig ringatom és 4 vagy ötödjére talán sikerül letenném aludni a kiságyba.
Tehát másfél-2 óra este legalább míg ke tudom tenni. 19:30-tol 21:30.
Ezzel a lerakással amúgy nappal is bajom van… vagy rajtam/mellettem alszik vagy babakocsiban. Esetleg..
nálunk is volt hosszasan egy ilyen időszak, borzasztó volt, és akármennyit vártunk (ahogy az 1-es javasolja), MINDIG felriadt az ágyba téve. csak az lett a megoldás, hogy ébren betettem az ágyba, és addig simogattam, feküdtem mellette, fogtam a kezét stb, amit igényelt, amíg el nem aludt úgy. és jobban is aludt innentől (max 1 ébredés).
a nappali részhez nem nagyon tudok hozzászólni, csak babakocsiban aludt, egyéves koráig kb. 1800 km-t gyalogoltam vele :D
Köszi szépen a tippeket!
Próbálgatom melyik jön be itt majd végül. :)
Nálunk pont emiatt végül együttalvás lett. Az istenért nem lehetett soha lerakni, max. ha cicin bealudt mellettem.
A második gyereket meg első perctől le lehetett rakni bezzeg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!