Mit csináljak a 8 hónapos babám alvásával?Eddig ha letettuk reggel a kaja után szépen visszaaludt,vagy napkozben láttam, hogy álmos letettem a kiságyba szépen aludt, most pár napja még reggel 6-kor sem akar visszaaludni kaja után.Ordít az ágyban.
Üdv, Fél 5 óta fent vagyunk. :)
Délután úgy alszik hogy a kezemben van. Ha leakarom tenni ordít. Néha sikerül. Egyébként a Fehér zaj néha segít. A porszívó megnyugtatja. Vagy elalszik rajta vagy porszívó+cici vagy porszívó+cipelés.
Kérdező! A babák változnak! Folyamatosan. Ne akard azt,amit megszoktatok,és jó volt, mert nem kapod vissza!
Valószínűleg ezt az alvást most hagyja el. Kicsit nehezen megy neki. De alvásra már nem fogod tudni rávenni szerintem. Nagy már...8 hónapos. Nem újszülött.
Együttérzek,hidd el,de ezt el kell fogadnod,hogy mostmár nem lesz az,hogy a nap 70%-ában aludni fog.
Nekem mind a 2 gyerekem alvása elromlott 8 honapos korukban.
A nagynak 13 hónapos korára lett normális, a kicsinek kb 20.
Éjjel szamtalanszor keltek, nappal nem akartak aludni. Hajnalban keltek, este sokáig fenn voltak.
Idő. Más nem segít ezen. Alkalmazkodj hozzá, másf nem tudsz. Semmi nem tart örökké
Kedves utolsó, miért élted meg rosszul?A szabadidőd miatt?Mert valljuk be,egy kicsit míg alszik fellelegzünk.
Elfogadom, ha 1 alvás már kimarad neki,csak az a gond nála,hogy látom,hogy álmos,és az ágyban ordít,nyuglődik nálam,a földön, nem lehet vele mit kezdeni,és latom,hogy nincs jól.
Ez amit írsz az átállás időszaka. Az hogy elhagyja, nem jelenti azt, hogy amúgy nem igényli még. Idővel ez is jobb lesz, és hosszabb időt bír ki nyuglodes nélkül.
Igen, a nyugi és a szabadido miatt viselt meg. Vagy h en6is aludhassak kicsit. Nekem pár perc szunya elég volt h regenerálódjak nappal és fizikailag is megviselt h ezek is elmaradtak, ugyanis ő éjjel sem aludt 3 éves koráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!