Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért ítéli el mindenki az...

Miért ítéli el mindenki az alvás treninges módszert?

Figyelt kérdés

Mi alvás szakértővel dolgozunk, és nem sírni hagyos módszert használunk. Mégis mindenki kritizálja a döntésünk.

Ha sír a gyerek, azonnal felvesszuk. Ha csak nyoszorog akkor hagyjuk. Már addig eljutotrunk hogy letesszuk és magától elalszik sírás nélkül. 5 hónapos a baba.

Mégis mindenki ítélkezik hogy milyen szar anya lennék mert treningelem a babát ahelyett hogy ringatnam vagy velem aludna.

ápr. 28. 15:09
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/114 anonim ***** válasza:
53%

ChatGPT az OpenAI által kifejlesztett mesterséges intelligencia alapú csevegőrobot, amely a GPT-4 (Generative Pre-trained Transformer) nyelvi modellre épül. A GPT-4 egy nagy nyelvi modell, amelyet hatalmas mennyiségű szöveges adat segítségével tanítottak meg a természetes nyelv megértésére és generálására.

- mondta magáról a chatGPT. Aki ezt 2024-ben viszont nem tudja, az sajnos nagyon le tud maradni a következő évtizedekben, mint nagyanyáink "akik nem vágtak bele az internetbe" anno.

máj. 27. 13:39
 112/114 anonim ***** válasza:
111 köszi, rákerestem, hát eléggé zagyva, amit összehord. Hidd el, nem használtam, amikor választ adtam, de mindegy, nem zavar mások gondolata, szólásszabadság :)
máj. 27. 14:05
 113/114 anonim ***** válasza:
100%

De egy baba azokat nem tudja csinálni amiket te írtál. Egy felnőtt igény mert erti amit mondasz neki. Engem baromira idegesítene, ha összebújásra vagynék, de a párom pár perc után mindig elfáradna. Egy idő után inkább hagynám a francba.

Értem hogy valamikor szükség van rá mert az anya egyszerűen nem teheti meg hogy órákat ott van, de ha valakinek van rá lehetősége, akkor adja meg neki. Nem örökké marad csecsemő.

máj. 27. 14:44
 114/114 anonim ***** válasza:
0%
113, anyukát és gyermeket írtam, mert szerintem mindkettő fontos! Egymásra vannak a legnagyobb hatással. Elnézést, ha más jött át neked. ✌🏻
máj. 27. 14:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!