Miért ítéli el mindenki az alvás treninges módszert?
Mi alvás szakértővel dolgozunk, és nem sírni hagyos módszert használunk. Mégis mindenki kritizálja a döntésünk.
Ha sír a gyerek, azonnal felvesszuk. Ha csak nyoszorog akkor hagyjuk. Már addig eljutotrunk hogy letesszuk és magától elalszik sírás nélkül. 5 hónapos a baba.
Mégis mindenki ítélkezik hogy milyen szar anya lennék mert treningelem a babát ahelyett hogy ringatnam vagy velem aludna.
Nézd ezt én is csináltam az
MÁSFÉL ÉVESSEL, megértem ha az ember nem bírja a folytonos nem alvást és állandó kelést,de 5 hónaposan ez még tényleg korai. 1 éves korabután kezdi megérteni az ok okozatokat és akkor is csak kezdi.Most még nem tanítok semmire,csak elfogadta hogy anya úgysem segít.
Mondom ezt úgy a folytonos szopinál kb másfél évessel én is átestem ezen. 5 hónaposnál eszembe se jutott volna...
Mindhárom gyerekemet 1-1,5 éves koráig ringattam, utána is mellettem fekve aludtak el, aztán átraktam őket az ágyukba.
Most várom a negyediket, valószínűleg igazodni fogok hozzá is, ahogy neki jó.
DE:
Ettől függetlenül nekem bicskanyitogató, ahogy a kérdezőt bírálják itt, ócsárolják, lenézik, szar anyának titulálják.
Hiába írta le többször, hogy nem sír a gyerek. És ha nyöszörög, is foglalkozik vele, csak nem kapkodja ki.
Ebben nem értem, mi a tragédia (még úgy sem, hogy én másképp csinálom.)
Sokan magukba nézhetnének, mert undorító a stílus, amit képviselnek.
Bár gyanítom, csak a neten, anonim oldalon van ekkora arc, élőben megy a bájvigyor...
De amúgy mit jelent hogy nyöszörög? Kínlódva vagy szimplán tengleng? Mert az enyém egy évben 1-2x morogva elaltatja magát. De látszik rajta hogy nem kínlódik.
Az én szememben az a cserben hagyás amikor kínlódik a gyerek és te próbálod nyugtatni, úgy hogy nem veszed fel, de nem nyugszik meg és csak azért sem veszed fel. Viszont ha sikerül úgyis megnyugtatni, 1-2-3 percen belül akkor nem gondolom hogy ez rossz lenne.
Mondjuk azt nem értem, egy 5 hónaposnál miért kell ilyen alvástréning meg ilyesmi. Olyan pici még, esetleg ösztönből altatni, ellátni?
45 Én is így gondolom.
Akkor ezzel az erővel az is káros ha a gyerek egyedül ébred fel a kiságyban és sír mert nem vagytok ott... a sok begyepesedett osanyak...
Nem mintha rátok tartozna, de azért folyamadtunk az alvás treninghez mert a gyerek RINGATAS és ágyba helyezest kovetoen 30 percenként ébredt egész éjjel. Nekem meg már 1 hónapja dolgozni kell járnom és nekem is kell hogy valamilyen szinten kipihent legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!