Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Fogzás okozza hogy nappal...

Fogzás okozza hogy nappal csak 30-40 perceket alszik a babám és nyűgös?

Figyelt kérdés

4,5 hónapos babám 2 napja nagyon nyűgös nappal és aludni sem akar pedig álmos de nehezen alszik el de aztán 30-40 perc és kel sírva

Eddig reggel,délután 1,5-2 órát szokott aludni este meg néha beszundít 30 percre de egyik napról a másikra ez megváltozott

Általában 2 órát tud fent maradni és amint látom hogy elkezd nyűglődni altatom cicin és mellette is maradok tehát nem is az hogy áttettem a kiságyba vagy megébred és nem vagyok ott és azért sír.délután kocsiba alszik

Eddig minden jól működött és tudom hogy egyre kevesebb lesz az alvásszükségletük de nem egyik napról a másikra és látom rajta hogy álmos és nem elég a 30 perces alvás

Éjjel is egy ideje kel de kb 2-3x de megringatom és alszik tovább

Vannak fogzásra utaló jelek

Másnál is volt így?mikorra oldódott meg az alvás gond?vagy más állhat a háttérben nem a fogzás?

ápr. 10. 22:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem. Szerintem túl sokszor altatod napközben. Át lehetne állni az eggyel kevesebbre.
ápr. 10. 22:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Napi 2-3x alszik de csak napi 2x akkor is ez van
ápr. 10. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Kell idő hogy beálljon, nem fog egyik napról a másikra hosszabban aludni akkor sem ha már csak 2x alszik. Próbálkozz…

Ha a fogzás miatt lenne, akkor az éjszakai alvásra is kihatna. Sőt.

ápr. 10. 23:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Hogy van most a kislányod aki ebben a hónapban 8-hónapos lesz ha jól tudom?
júl. 18. 21:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Kb 1 hetig tartott aztán visszaállt a hosszabb alvásra de gyakran jöttek ilyen hullámok

Akkor pont nem fogzás volt az oka de mielőtt kibujt volt a 6 hónaposan az első kettő foga akkor is ez volt

Még mindig nem állt át 2 alvásra pedig 1 hét múlva lesz 8 hónapos de már többször alszik 2x mint 3x

júl. 18. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Es van még mizéria a fogzas miatt?
júl. 18. 21:55
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen most a felsők jönnek egyszerre több és éjjel is sokszor sírva kel de könnyen meg lehet nyugtatni és vissza is alszik csak fárasztó ezért éjjel gyakran közöttünk köt ki

Nappal meg összebújva alszunk akkor ha fel is sír akkor ha nem is minden alkalommal de vissza tudom még altatni így meg tudom nyújtani az alvást

De nappal nyűgös,állandóan dörzsöli az arcát és a fülét meg étvágytalan

júl. 18. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!