Az gond lehet bármilyen szempontból ha a gyerek a szülői ágyban alszik? Most itt nem kamaszokra gondolok, hanem mondjuk 1 éves kortól?
Két gyerekünk van, nálunk nem okozott gondot az együttalvás.
Nem volt probléma külön ágyba költözésnél (türelmesen is álltunk hozzá), se a szexszel. Kényelmes, jó megoldásnak találom az együttalvást.
12,igen,képzeld,nőknek nem szoktak dolgozni.
Nem kis házakat csinál,ismerem a főnökét,és azokat is akiknek dolgozik.
Öt éve dolgozott női munkaadónak utoljára...Egy 70 éves néninek 🙂
17,neki nincs másik telefonja, hova is dugná el? 😆De ezt nem ertheted mert nem ismersz minket.
9
18,nem nincs kiherelve és nem is papucs.
Egyszerűen ő nyomja a kezembe a telefont akkor is ha itthon van,hogy írjál már vissza lég,szíves nem akarodzik annyit irkalni.
Már viccelek is vele,hogy titkarnoi fizetést kérek...
Külön program pedig azért nincs,mert nincs igenyunk rá.
Együtt érezzük jól magunkat.
És nem azt írtam,hogy rossz volt a 15 év,hanem sok rosszat átéltünk.Nem kapcsolati gondokat.
Rák,más betegség,családtagok halála,anyagi gondok....de ezt nem ertheted,mert nem ismersz minket.
9
30,a férjem engem már meg is csak a válaszadók szerint,szar az egész életünk,papucs az ember, csak mert leírtam az életünk egy darabját,és mert velünk alszik a gyerek.
Ha nem lenne szexuális életünk vajon hogy a fenébe hoztuk össze a második gyereket a nagy mellé???ja,a nagy is velünk aludt szóval...
9
Azokkal értek egyet, akik szerint nem egészséges. Abszolút nem tartom annak, több ismerősöm van, aki most már ott tart, hogy a 8-9 éves gyereke szobájába költözött anyaként, és inkább ott alszik a gyerekkel, mert egyszerűen az ágyból nem lehetett kipaterolni a gyerkőcöt, annyira odaszokott. Kinek jó ez? Senkinek. Nekem senki ne mondja, hogy az egészséges, ha egy nagy cula gyerekkel együtt alszik valaki, vagy a nagy cula gyerek befekszik a szülei mellé. Sőt, az se oké szerintem, ha kicsik rendszeresen ott alszanak a szülők között.
A szex helyszínének kérdésére válaszolva meg, igen, persze el lehet kapni egymást a konyhában is vagy a fürdőben, de a magam részéről én azzal értek egyet, hogy a szülő hálószobájába gyerek hosszútávon, rendszeresen nem való.
Nekem van egy ötletem::mindanki úgy csinálja ahogy akarja.
Nem kell beleszólni senki dolgába,a kérdező nagyon szuperül osszeugrasztotta itt a jó népet
35#
3 gyermekünk van, mindegyik 3 éves korig velünk aludt. Csak halkan súgom, férjem jobban szeretett gyerekkel aludni mint én, pedig 2m*2m ágyunk van.
Engem mindig megmosolyogtat az ilyen kijelentés
"A szülői ágy anya és apa helye, ahol anya és apa alszanak, szexelnek, beszélgetnek, a gyereknek meg megvan a saját kis ágya, ahol tanuljon meg egyedül aludni."
Tehát beszélgetni, szeretkezni, az intimitást megélni egyesek csak az ágyban képesek, és szerintük csak is ott lehet 🤔😅🤦🤷
Én meg azt mondom, a gyerek biztonságérzete , hogy nem kell kis milliószor kelni sokkal fontosabb, és majd megtanul egyedül aludni amikor eljön az ideje. Egy gyerek sem a hitvesi ágyból alapít családot, viszont ezek az évek hamar elrepülnek és nem lesznek többet.
A többi pedig régen rossz, ha csak is egy ágyhoz kötött. Oda figyelni a másikra, nem csak este és csak egy bizonyos helyen, helyzetekben lehet és kell
30# voltam
Csak halkan súgom, férjem jobban szeretett gyerekkel aludni mint én,
38, valahogy így van nálunk is.
Nézi a gyereket és gyonyorkodik benne...a kezemet fogva alszik el a férjem...Ahol gondot okoz a gyerekkel való alvás, ezért megy tönkre a kapcsolat, azok nem is valók egymáshoz
Nekem aztán mondhatnak akármit, így megcsal,úgy megcsal stb..
Jót mosolygok ezen...Nem ismerik a férjemet sem engem, nem tudhatják milyen az életünk
35 voltam
Nem tudom miért csak azt ragadja ki mindenki, hogy szexelni hol lehet, meg mi az intimitás tere, stb, nézzétek kicsit a gyerek szempontjából is. Az egy nagyon okos gondolat volt valakitől, hogy a gyereknek az a valósága, amit a szülők megteremtenek neki: ha arra szoktatja rá valaki, hogy képtelen legyen a szülei közelsége nélkül elaludni, akkor neki az lesz a normális. És itt most nem a Kérdező által egyébként már megválaszolt eset a fő pont, hiszen leírja, hogy ő ebből nem akar rendszert csinálni, de azt is figyelembe kell venni, hogy a gyerek ha nem tanul időben önállóságot, akkor később sem fog. Nekem aztán senki ne mondja, hogy az normális dolog, ha egy hatéves gyerek állandóan a szüleivel alszik, de tényleg. Vagy hogy egy 12 évessel még együtt kell aludni.
Istenigazából itt mindenkinek megvan a maga véleménye, tapasztalata, én viszont Kérdező azt kívánom, hogy úgy alakuljon a helyzet, ahogy hosszútávon a legjobb nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!