Hogy esett a kávé terhességed alatt? Olyan szempontból lennék kíváncsi a tapasztalataitokra, hogy volt-e összefüggés a kávé iránti vágyatok és a születendő gyerek neme között?
Dehogy van összefüggés! Minden ilyen gyerek nemére vonatkozó jóslás csak babona.
Pl. nővérem az egyik terhessége alatt simán megitta a kávét, a másiknál meg a szagától is rosszul volt, és mindkét gyerek lány lett.
Egyáltalán nem iszom kávét.
2 fiam van, az elsőnél hányni tudtam volna a szagától is, a másodiknál liter számra bírtam volna inni.
Azóta sem kávézom.
Ugyanúgy nyakalom, mint eddig :D
Na, viccet félre téve. Szerencsére nem undorodom tőle. Napi egynél többet nem iszom. (Ami viszont hiányzik az a puncsos energiaital. A kettőt már nem akarom keverni. Jó bubissága, íze... ijj...)
Én szerettem a kávét de tejjel, cukor nélkül. Minél keserűbb volt, annál jobban szerettem.
Terhesség alatt kb 7 hónapon át a gondolatától is felfordult a gyomrom.
Kisfiam született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!