Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van összefüggés a kettő között?

Van összefüggés a kettő között?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 4 vetélésen, (köztük egy a 13. héten történt) vagyok túl.

Ismét terhes vagyok, a 6. héten járok. Ezúttal pár napja már erős terhességi tüneteim vannak, ma reggel 6-tól délután 1-ig közel tízszer hánytam, és rendkívül fáradt vagyok mostanában.

Egy terhességemet kivéve egyiknél sem volt semmilyen tünetem a menstruáció elmaradásán kívül, csak mellfeszülés volt egy esetben.

A terhességi tünetek ilyen felerősödése jelentheti azt, hogy ez a terhesség sikeres lesz, vagy nincs összefüggés?

2022. okt. 7. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Nincs összefüggés, csak bízni tudsz benne hogy ezúttal minden rendben lesz. Nem vizsgálták ki a vetélések okát?
2022. okt. 7. 17:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem függ össze, de nagyon szurkolok
2022. okt. 7. 18:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nincs összefüggés.

Szurkolok nektek

2022. okt. 7. 19:00
 4/6 anonim ***** válasza:
72%

Nincs összefüggés. Nekem 2 gyerekem van, velük a terhesség alatt sosem voltam rosszul.

És volt egy vetélésem, ott műtéttel lett befejezve. A műtét után 3 napig megvoltak a terhestünetek, elég durván.

2022. okt. 7. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
70%
Én csak a saját példámat tudom mondani. Nekem összefüggött. Az a terhességem, aminél erős rosszullétem volt, az megmaradt. Amikor nem volt tünetem, abból missed ab lett. Volt egy kromoszóma rendellenes terhességem, ami nem ment el magától, meg kellett szakítani. Akkor is nagyon rosszul voltam. De ez én vagyok. Valaki egyáltalán nincs rosszul. De sok helyen olvastam, hogy akinek durva rosszullétei vannak, annak kevesebb az esélye a vetélésre. Drukkolok!
2022. okt. 7. 20:51
 6/6 anonim ***** válasza:
63%
Nekem 1 terhességem volt összesen, abból 1 lányom van. Álmosságon kívül semmi tünetem nem volt a 9 hónap alatt.
2022. okt. 7. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!