Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Az gond lehet bármilyen...

Az gond lehet bármilyen szempontból ha a gyerek a szülői ágyban alszik? Most itt nem kamaszokra gondolok, hanem mondjuk 1 éves kortól?

Figyelt kérdés
jan. 27. 15:14
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
87%

Olvasom itt,hogy gyerekek mellett szexelnek a párok

Máshol nem lehet megoldani azt a szexet?

Mi megoldjuk mashol,nem csak egy szobánk van szerencsére.

Apuka sincs kidobva az ágyból,hárman alszunk együtt.

jan. 27. 15:32
 12/48 anonim ***** válasza:
41%
9es és gondolom nem csak férfiakkal, hanem csak férfiaknak is dolgozik igaz?:-)
jan. 27. 15:39
 13/48 anonim ***** válasza:
70%

Akik csúnyán lepontozták a harmadik válaszolót, gondolom azok az ősanyák, akik még a hatéves gyereküket is szoptatják, mert "az egészséges".

A kérdésre válaszolva, egyet kell értsek azokkal, akik szerint nem jó, ha a gyerek a szülőkkel alszik. Én ezt nem tartom normális dolognak, az én fiam is akkor fekszik be mellénk max, ha beteg. Ha rosszat álmodik, átmegyek hozzá, vagy a férjem és megnyugtatjuk. Amíg picurka volt, az első pár hétben ott aludt köztünk, de amikor letelt a hat hetes "nincs szex" periódus, elkezdtük a saját kis helyén altatni. Mert igenis nekem fontos volt, hogy a férjemmel megmaradjunk párnak is, nemcsak szülőnek is. Emiatt le lehet pontozni, nem érdekel. Mindig nyitva volt az ajtó, ne kapjatok szívrohamot, hogy a keményszívű szülők kipaterolták a bébit, és igen, van a mai napig, hogy beszalad reggel, odafekszik közénk, kisbaba korában is volt 1-1 alkalom, mikor velünk aludt, élvezzük az ilyen pillanatokat, de a szülők helye akkor is a szülők helye. 5 éves a kisfiam, egészséges, okos kissrác, imádjuk, meghalnánk érte, de ettől függetlenül ragaszkodtam és ragaszkodom hozzá, hogy legyen meg a saját helye, ne közöttünk aludjon. Ha emiatt meg rossz anyának tart bárki, lelke rajta.

jan. 27. 15:44
 14/48 anonim ***** válasza:
70%
11es de meg lehet, de miért is kell? Miért kell a 2-3-4 éves gyereknek a szülői ágyban aludniuk? Nem lenne egyszerűbb mindenkinek ha meglenne a saját kis privát szférája a szülőknek meg a gyereknek is? Egyébként a párkapcsolat normál esetben nem csak abból áll, hogy d*gunk egyet a zuhanyzó alatt.
jan. 27. 15:45
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

3-as, szintén ez kicsit túl van tolva, hogy mindenhol ilyen problémák lesznek.

A mi első gyerekünk pl. köztünk aludt 1,5 éves koráig. Nem ez volt a terv, volt szép kis ágya, szobája, de ő olyan baba volt, hogy mihelyst ágyat ért a feje, ébredt és ordított. Volt, hogy 2,5 óra altatás közben 5-ször próbáltam letenni aludni az ágyába, hiába. Mellé kelt éjjel 4-5 alkalommal. Ha betettem és simogattam, hogy márpedig itt alszol el, akkor egy órán is ordított.

Na, ezt csináltuk 3-4 hónapig, aztán feladtuk, mert mentálisan-fizikailag kivoltunk, köztünk meg persze tök jól aludt a gyerek. Szóval hiába toljátok rzt a szöveget, hogy a gyerek ne ott aludjon, ha egyszerűen ez nem megy.

A lényeg, hogy 1,5 éves korában meg átsziktattuk az ágyába, ennyi. Nyilvàn, ha megébred, átjön, ez van. A franc se tud éveken át fél éjszaka ébren lenni a gyerekkel.

A második gyerek meg első naptól a kiságyban alszik el gond nélkül.

jan. 27. 15:47
 16/48 anonim ***** válasza:
48%
Egyetértek a 14-essel, teljesen. Nehogymár a szexuális életem a gyerekhez igazítsam, álljon meg a menet. Persze, mikor még kisbaba, totyis, nyilván, de amikor már elég nagy ahhoz, hogy egyedül elaludjon, nem fogom engedni, hogy minden nap ott aludjon, mert az nem szexuális élet, hogy apuka elkapja anyukát egy körre a fürdőben.
jan. 27. 15:49
 17/48 anonim ***** válasza:
78%
9es ez de ismerős..az én exférjem is bőszen lobogtatta a telefonját hogy nézzem meg nyugodtan. aztán kiderült, van másik telefon, másik számmal, kamu regisztrációkkal. És persze van szerető is.
jan. 27. 15:51
 18/48 anonim ***** válasza:
75%
Azért a 9-es férje eléggé ki van herélve. Asszony kezeli a telefonját, válaszol az üzeneteire, nincs külön program, és a sok rossz év tartja őket össze.
jan. 27. 16:10
 19/48 A kérdező kommentje:
Ugyanaz a helyzet nálunk is, hogy altatni kell ejjel ha megebred, 4-5 alkalommal kel, fel óráig altatjuk, majd amint letesszuk ordít. Most el kellett dönteni,hogy ez marad, de akkor senki nem alszik, ezáltal nincs türelmünk semmihez, ramegy mindenki. Vagy magunk közé vesszük és legalább jobban alszunk. Nyilván eszünkbe sem jutna szexelni mellette, és nem is kamasz koráig altatnam ott. Így sem jokedvunkbol tesszük ezt. Jobban örülnék én is, ha szépen elaludna ejjel miután felebred. Ez van meg most,ez is elmulik.
jan. 27. 16:14
 20/48 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, azzal semmi gond, ha még olyan kicsi, hogy sokszor fönt van éjjel, és próbáljátok pár hónapig túlélni. Akkor van gond, ha anyuka az óvódás gyerekről sem tud leszakadni.
jan. 27. 16:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!