Az gond lehet bármilyen szempontból ha a gyerek a szülői ágyban alszik? Most itt nem kamaszokra gondolok, hanem mondjuk 1 éves kortól?
Olvasom itt,hogy gyerekek mellett szexelnek a párok
Máshol nem lehet megoldani azt a szexet?
Mi megoldjuk mashol,nem csak egy szobánk van szerencsére.
Apuka sincs kidobva az ágyból,hárman alszunk együtt.
Akik csúnyán lepontozták a harmadik válaszolót, gondolom azok az ősanyák, akik még a hatéves gyereküket is szoptatják, mert "az egészséges".
A kérdésre válaszolva, egyet kell értsek azokkal, akik szerint nem jó, ha a gyerek a szülőkkel alszik. Én ezt nem tartom normális dolognak, az én fiam is akkor fekszik be mellénk max, ha beteg. Ha rosszat álmodik, átmegyek hozzá, vagy a férjem és megnyugtatjuk. Amíg picurka volt, az első pár hétben ott aludt köztünk, de amikor letelt a hat hetes "nincs szex" periódus, elkezdtük a saját kis helyén altatni. Mert igenis nekem fontos volt, hogy a férjemmel megmaradjunk párnak is, nemcsak szülőnek is. Emiatt le lehet pontozni, nem érdekel. Mindig nyitva volt az ajtó, ne kapjatok szívrohamot, hogy a keményszívű szülők kipaterolták a bébit, és igen, van a mai napig, hogy beszalad reggel, odafekszik közénk, kisbaba korában is volt 1-1 alkalom, mikor velünk aludt, élvezzük az ilyen pillanatokat, de a szülők helye akkor is a szülők helye. 5 éves a kisfiam, egészséges, okos kissrác, imádjuk, meghalnánk érte, de ettől függetlenül ragaszkodtam és ragaszkodom hozzá, hogy legyen meg a saját helye, ne közöttünk aludjon. Ha emiatt meg rossz anyának tart bárki, lelke rajta.
3-as, szintén ez kicsit túl van tolva, hogy mindenhol ilyen problémák lesznek.
A mi első gyerekünk pl. köztünk aludt 1,5 éves koráig. Nem ez volt a terv, volt szép kis ágya, szobája, de ő olyan baba volt, hogy mihelyst ágyat ért a feje, ébredt és ordított. Volt, hogy 2,5 óra altatás közben 5-ször próbáltam letenni aludni az ágyába, hiába. Mellé kelt éjjel 4-5 alkalommal. Ha betettem és simogattam, hogy márpedig itt alszol el, akkor egy órán is ordított.
Na, ezt csináltuk 3-4 hónapig, aztán feladtuk, mert mentálisan-fizikailag kivoltunk, köztünk meg persze tök jól aludt a gyerek. Szóval hiába toljátok rzt a szöveget, hogy a gyerek ne ott aludjon, ha egyszerűen ez nem megy.
A lényeg, hogy 1,5 éves korában meg átsziktattuk az ágyába, ennyi. Nyilvàn, ha megébred, átjön, ez van. A franc se tud éveken át fél éjszaka ébren lenni a gyerekkel.
A második gyerek meg első naptól a kiságyban alszik el gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!