Az gond lehet bármilyen szempontból ha a gyerek a szülői ágyban alszik? Most itt nem kamaszokra gondolok, hanem mondjuk 1 éves kortól?
Két gyerek aludt velem születésétől fogva.
Az egyik még mindig ott alszik,két éves.
A másik hat éves koráig aludt ott.
Nekünk semmilyen gondunk nem lett ebből.(még mielőtt valaki jönne,hogy apuka más nőkre kacsingat,meg így szex úgy szex,annak leírom,hogy nem,nem kacsingat sehova,és a szex is működik)
Igen, lehet belőle. A szülői ágy anya és apa helye, ahol anya és apa alszanak, szexelnek, beszélgetnek, a gyereknek meg megvan a saját kis ágya, ahol tanuljon meg egyedül aludni.
Nyilván kivétel (!!!!!!) ha beteg, rosszul van ,rosszat álmodik, akkor persze, feküdjön be a szülei közé, de amúgy rettentően egészségtelen. Két példát tudok felhozni, az egyik volt kollégám hangoztatta, hogy velük aludt a kisfia kisbaba korától egészen oviig, minden áldott nap, akkor is szexeltek mellette, ha egyébként ébren volt. A kissrác most 6 éves, fogalmazzunk úgy, mentálisan vannak gondjai.
A másik példa egy jóbarátomé: ők 1-1x engedték a kétéves kislányukat ott aludni velük, most meg a kislány üvölt, amikor a saját helyén kell aludjon.
Szóval le lehet pontozni, de én ezt nem tartom egészségesnek, és még egyszer mondom, nem az a baj, ha mit tudom én, vihar van és befekszik, hogy ne féljen, vagy rosszat álmodik, vagy beteg!
1-2 évesen még oké. De a munkatársam 12 éves lánya még velük alszik, szerintem ez már sok. Én szeretem az esti beszélgetéseket, összebújásokat a férjemmel.
De az az igazán gond, mikor apukát kidobják a hálószobából. A férjem barátja folyton panaszkodik, hogy 5 éve a nappali kanapéján alszik, holott rengeteget dolgozik, hogy eltartsa a családot, de még normális pihenést, szobát sem érdemel.
4 hat először is ismerem a férjemet.
Másodszor nálam van napközben aessenger facebookos telefonja,mivel ő utal irkalni másokkal,én írok vissza mindig a nevében azoknak akik írnak neki,munkába csak egy gombos öreg telefont hord, amit nyugodt szívvel akármikor at is nézhetnek,de nem teszem.
Mindenhová együtt járunk,nincsenek külön programjaink.
A háztól viszik munkába autóval,és ide is hozzák haza.
Kőműves egyébként,csak férfiakkal dolgozik.
Mondhatnám itt napistig is a mondokamat,de mindjárt jönnek majd a de de de válaszok.
Sok rosszat átéltünk együtt,15 év alatt, nem dobjuk el magunktól csak úgy ezeket az éveket.
Szerintem abszolút nem oké, kivéve ha tényleg beteg vagy álmodik valamit és utána meg akar nyugodni. Sajnálom azokat az apukákat, akik ki vannak ne adja Isten túrva a helyükről, mert anyuka nem bír leszakadni a gyerekről - mert ez sosem a kisgyerekből indul, neki az a valósága, amit a szülő megteremt, és ha anyuka nem bírja még arra a 7-8 órára sem elengedni a porontyot, meg a közelségét, abból vannak azok a sztorik, hogy a gyerek hatévesen sem tud elaludni egyedül, anyuka nem bírja a gyereket elengedni, apuka meg a nappaliban alszik.
Szerintem ez gáz. Persze, a kisbaba amikor még pici, feküdjön ott anyával, de egy idő után meg kell tanulnia egyedül aludni.
Az meg, hogy emberek szexelnek a gyerekük mellett az ágyban, inkább semmit nem mondok, szégyelljék magukat, elmebeteg állatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!