Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Odaadnad a babád nagyszülőknek...

Odaadnad a babád nagyszülőknek heti 1-2 éjszakára hogy aludj egyet?

Figyelt kérdés
2023. aug. 31. 09:00
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
96%

Anyósom idős és fizikálisan nincs olyan állapotban, nem is vállalná, de anyámnak simán. Nem volt egy éves amikor először ott aludt, éppen elmúlt egy éves amikor elmentünk kettesben a férjemmel és akkor három napot töltött a nagyszülőkkel. Isteni volt, és a mai napig nagyon szoros, különleges kapcsolata van a mamáékkal! A kisebbiket félévesen fogjuk először próbából, 10 hónaposan hosszabb időre. A munkánk miatt is szükséges hogy ellegyen a nagyszülőknél is, így lettek szoktatva.

Igaz, nekem egyszerű, mert nem szopik, sokszor aludtunk anyukáméknál amúgy is, és napi kapcsolat van. Szopós gyereket vagy ritkás kapcsolat esetén nem lennék ilyen bátor.

2023. aug. 31. 12:15
 32/37 anonim ***** válasza:
29%
Nem. Nem is fogom, csak amikor ezt kifejezetten akarja, és akkor is készen fogok állni bármikor elmenni érte akkor éjszaka.
2023. aug. 31. 14:24
 33/37 anonim ***** válasza:
11%
29es, ugye tisztában vagy azzal is, hogy a WHO ajánlása szerint a gyermek legalább 2 éves koráig jusson anyatejhez. Legalább, nem maximum...
2023. aug. 31. 15:05
 34/37 anonim ***** válasza:
33%
nem, én magunknak szültem
2023. aug. 31. 16:41
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

A "baba" nekem is 1,5 éves korig tart kb. a saját szótáramban. Heti rendszerességgel biztosan nem.

Ha nagyon ki lennék merülve, az beleférne, hogy havi 1-2 alkalommal anyukám mondjuk nálunk aludjon és ő keljen a babánkhoz. Így ha nem tudná megnyugtatni, ott lennék. Le nem passzolnám, akkor sem ha tápszeres.

Nagyobb korában már más a helyzet, de azért az állandó heti 1-2 éjszakát még ígyis sokallom.

2023. aug. 31. 17:46
 36/37 anonim ***** válasza:
A mai kérdés hova tűnt?
2023. szept. 1. 18:52
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom jelentették...

("Feltételezhező, hogy a kérdező már többször feltette ezt a kérdést")

2023. szept. 1. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!