Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Odaadnad a babád nagyszülőknek...

Odaadnad a babád nagyszülőknek heti 1-2 éjszakára hogy aludj egyet?

Figyelt kérdés
2023. aug. 31. 09:00
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
52%

"De akik cumisüvegből isznak (akár anyatejet), azok miért nem aludhatnak máshol?"

Mert nem csak táplálékforrásként tekintenek az anyjukra, hanem a közelsége megnyugtatja őket? Nem mondom, ahol napközben sokat elvan - anya nélkül - nagyszülőkkel, ott esetleg lehet próbálkozni ottalvással, de bele kell kalkulálni, ha nem megy az altatás, mehet érte anyuka.

Mert ilyen alapon ha csak az etetést nézzük, nehogy már tök oké legyen akár pár hetes, tápszeres babát is lepasszolni, csak mert úgyis bárki etetheti.

2023. aug. 31. 10:55
 22/37 anonim ***** válasza:
60%
Nem
2023. aug. 31. 10:55
 23/37 anonim ***** válasza:
60%
Nem.
2023. aug. 31. 10:59
 24/37 anonim ***** válasza:
83%

#21 De nem is arrólvan szó, hogy ne etesse, babusgassa az anyukája, hanem h 2 hetente ott aludhat-e a baba nagyszülőknél, ha kipróbálták és megy.

De van aki a 4 éveset se engedi sehova.

2 évest is sokan írták...

2023. aug. 31. 11:06
 25/37 anonim ***** válasza:
22%
Nem a szüleidnek ellettél, hanem magadnak
2023. aug. 31. 11:12
 26/37 anonim ***** válasza:
23%

"Nem a szüleidnek ellettél, hanem magadnak"

Többen "ellenek" szülői vagy a párjuk nyomására, mint gondolnád... (de ez off topic)

2023. aug. 31. 11:15
 27/37 anonim ***** válasza:
86%

15 hónapos kislányom, még nem aludt máshol. Viszont napközben már ellátják mások is simán, így az előfordult, hogyha nagyon el voltam fáradva, akkor anyu elvolt vele egy fél napot, én pedig pihentem. Nem sokszor, de volt rá példa.

Én úgy éreztem sokáig, hogy szüksége van rám, volt hogy a férjem sem tudta megnyugtatni, csak az én mellkasomon csitult el. Nem lett volna szívem otthagyni még anyunak sem, pedig benne 110%-osan megbízom.

Mostmár volt rá példa, hogy apukára hagytam egy éjszakára, vagy hogy tartottunk egy randiestet és anyukám altatta el nálunk. Minden rendben ment, így szerintem szép lassacskán majd már az ott alvás is okés lesz.

2023. aug. 31. 11:25
 28/37 NTBS ***** válasza:
25%
Igen, csak már nem élnek a szüleim.
2023. aug. 31. 11:28
 29/37 anonim ***** válasza:
79%

Számomra a baba 1,5 év alatti, 1-1,5 év alattit nem hagynek ott éjszakára ha nem muszáj,meg azert sem,hogy tudjak aludni,ha olyanról van szó,hogy elmennénk kettesben valahova ahol ott töltünk egy éjszakát és a baba is tolerálja ha nem vagyunk otthon 1 hétvegét akkor 1-1,5 évest otthagynék.

Fiaim már 2-3 évesen napokat ott aludtak már a mamánál azóta is rendszeresen nyáron 1-1 hétre mennek imádják, sőt van olyan,hogy 1-1 hétvégén is kérik.

Szamomra túlzás amikor a szülő annyira magához lancolja hogy a 2-4 evest se engedi sehova, az emg nonszensz számomra,hogy 2-3 évest meg szoptatnak,sőt éjjel is...de egészségükre, értem en nem akarnak leválni a gyerekről...

2023. aug. 31. 11:38
 30/37 anonim ***** válasza:
68%
Nem terhelném ezzel sem anyámat, sem anyósomat, hiába ajánlanák fel.
2023. aug. 31. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!