Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Odaadnad a babád nagyszülőknek...

Odaadnad a babád nagyszülőknek heti 1-2 éjszakára hogy aludj egyet?

Figyelt kérdés
2023. aug. 31. 09:00
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
35%

13 hónapos, még eszembe sem jutna. Pedig mostanában újra 2 óránként kel.

2 évesen szeretném először. Szüleim folyton felajánlják, de nekem még túl pici hozzá. Plusz ragaszkodom 2 éves korig az anyatejes tápláláshoz, így csak akkor kap cumiból lefejt tejet, ha nagyon muszáj (orvoshoz megyek stb).

2023. aug. 31. 09:50
 12/37 anonim ***** válasza:
33%

Nem.

4.5 illetve 2 évesek a gyerekeim. Sosem aludtak még ott sehol (ahol én nem voltam ott)

2023. aug. 31. 09:50
 13/37 anonim ***** válasza:
85%

1 éves most és egy pár órára hagytam már nagymamánál, de kisebb baba korában nem mertem volna senkire bízni.

Éjszakára inkább nem hagynám.

2023. aug. 31. 10:06
 14/37 anonim ***** válasza:
71%
Szoptattam éjszaka, így nem megoldható. Most 2 éves, még mindig szopik éjszaka, de keveset, nem létszükséglet, most már lehetne.
2023. aug. 31. 10:08
 15/37 anonim ***** válasza:
89%
A fiam 13 hónaposan aludt először az anyósoméknál. Rögtön 1 hetet. (Kórházban voltam). De az apja is ott volt éjszakánként, de így nem kellett szabit kivenni. Napközben a nagyszülőkkel volt, de éjszaka az apjával aludt 1 szobában.
2023. aug. 31. 10:14
 16/37 anonim ***** válasza:
75%

A szoptatott babáknál nyilvánvaló h nem alszik máshol.

De akik cumisüvegből isznak (akár anyatejet), azok miért nem aludhatnak máshol?

Pláne 2-4 évesen.

Nekem nagyon olyan érzésem van ilyenkor, hogy az anyuka magához akarja láncolni a gyerekeit.

Persze a másik véglet is ugyanolyan rossz, amikor csak szabadulni akar valaki a gyerektől, de azért ezt se tudom megérteni.

2023. aug. 31. 10:16
 17/37 anonim ***** válasza:
44%

Egyedülálló anyuka vagy?

Ha nem tudsz aludni a babától, annak mi az oka?

Ha szoptatsz, éjszaka a közelségedre vágyik, akkor lenne szíved másnál hagyni?

Ha meg csak felébred és vissza kell altatni, akkor miért nem apuka segít?

2023. aug. 31. 10:17
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

17-es vagyok, 11 hónapos jó alvó babám van, de néha-néha felébred éjszaka is, most pl. beteg is volt, nyugtalanabb éjszakákkal.

De ha ébreszt, akkor zombi üzemmódban felkelek, visszaringatom, aztán alszom is tovább, pedig más okból átlag 5 órát tudok aludni általában :)

Igaz, hogy ő cicin alszik el este (éjszaka nem igényli soha ébredéskor), így maximum úgy hagyhatnám máshol ott, ha előtte elaltatom, mert nem akarom pusztán a kényelmemért borítani a rutinját. Így meg semmi értelme nem lenne...

2023. aug. 31. 10:22
 19/37 anonim ***** válasza:
51%
16 babáról van szó,nem kisgyerekről,tehát valószínűleg 1 év alatti.Nekem legalábbis a baba 1 év alatti.Namost ekkora gyereknek az anyja közelsége is kell, akkor is,ha cumisüvegből eszik.Hogy tud úgy nyugodtan aludni egy anya,hogy tudja,hogy a gyereke valahol ordít utána?Ha nem ordít, akkor meg alszik,ergo vele együtt is tudna pihenni,aludni, tehát nem erről van szó.Ha egy gyerek éjjel sokat ébred,fáj valamije,fél,éhes,szomjas,nem azért kel,hogy az anyját idegesítse, akkor pont nem az a jó megoldás,hogy lepasszolom,mert lehet,hogy akkora öngólt rúgok ezzel,hogy csak pislogtok.Lehet,hogy utána a stressztől még többet fog kelni,és még nyugtalanabb lesz.
2023. aug. 31. 10:31
 20/37 anonim ***** válasza:
29%

Alapvetően egyet értek veled.

De azért is írtam, hogy ha a baba is benne van a buliban.

Amikor ordított, azonnal mentünk érte, pár utcával lakik alrébb anyukám.

Akkor még együtt aludtunk és minden mozdulatára, fészkelődésére felébredtem + sokszor is kelt.

Úgyhogy életmentő volt amikor a sógornőmhöz át tudtunk vinni, mert nála tudott aludni, ő tudta addig ringatni, amíg csak kellett.

Szülő-csecsemő konzulenst megkérdeztem, mert bennem is voltak kétségek, de azt mondta h ha a baba jól érzi magát akkor mehet az ott alvás.

2023. aug. 31. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!