Odaadnad a babád nagyszülőknek heti 1-2 éjszakára hogy aludj egyet?
13 hónapos, még eszembe sem jutna. Pedig mostanában újra 2 óránként kel.
2 évesen szeretném először. Szüleim folyton felajánlják, de nekem még túl pici hozzá. Plusz ragaszkodom 2 éves korig az anyatejes tápláláshoz, így csak akkor kap cumiból lefejt tejet, ha nagyon muszáj (orvoshoz megyek stb).
Nem.
4.5 illetve 2 évesek a gyerekeim. Sosem aludtak még ott sehol (ahol én nem voltam ott)
1 éves most és egy pár órára hagytam már nagymamánál, de kisebb baba korában nem mertem volna senkire bízni.
Éjszakára inkább nem hagynám.
A szoptatott babáknál nyilvánvaló h nem alszik máshol.
De akik cumisüvegből isznak (akár anyatejet), azok miért nem aludhatnak máshol?
Pláne 2-4 évesen.
Nekem nagyon olyan érzésem van ilyenkor, hogy az anyuka magához akarja láncolni a gyerekeit.
Persze a másik véglet is ugyanolyan rossz, amikor csak szabadulni akar valaki a gyerektől, de azért ezt se tudom megérteni.
Egyedülálló anyuka vagy?
Ha nem tudsz aludni a babától, annak mi az oka?
Ha szoptatsz, éjszaka a közelségedre vágyik, akkor lenne szíved másnál hagyni?
Ha meg csak felébred és vissza kell altatni, akkor miért nem apuka segít?
17-es vagyok, 11 hónapos jó alvó babám van, de néha-néha felébred éjszaka is, most pl. beteg is volt, nyugtalanabb éjszakákkal.
De ha ébreszt, akkor zombi üzemmódban felkelek, visszaringatom, aztán alszom is tovább, pedig más okból átlag 5 órát tudok aludni általában :)
Igaz, hogy ő cicin alszik el este (éjszaka nem igényli soha ébredéskor), így maximum úgy hagyhatnám máshol ott, ha előtte elaltatom, mert nem akarom pusztán a kényelmemért borítani a rutinját. Így meg semmi értelme nem lenne...
Alapvetően egyet értek veled.
De azért is írtam, hogy ha a baba is benne van a buliban.
Amikor ordított, azonnal mentünk érte, pár utcával lakik alrébb anyukám.
Akkor még együtt aludtunk és minden mozdulatára, fészkelődésére felébredtem + sokszor is kelt.
Úgyhogy életmentő volt amikor a sógornőmhöz át tudtunk vinni, mert nála tudott aludni, ő tudta addig ringatni, amíg csak kellett.
Szülő-csecsemő konzulenst megkérdeztem, mert bennem is voltak kétségek, de azt mondta h ha a baba jól érzi magát akkor mehet az ott alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!