5 hetes babádat rámernéd hagyni 1 éjszakára a nagyszülőkre?
Figyelt kérdés
Cicis baba de annyi nincs hogy lefejjem neki így tápot adnék,mit tennél ha sírna utánad?2013. okt. 16. 16:44
3/13 anonim válasza:
ilyen picit semmiképp nem bíznék másra 1 éjszakára, max 1-2 órára, de többre semmiképp!
4/13 anonim válasza:
Rá mertem volna bízni a szüleimre végszükség esetén, de szerencsére nem volt ilyen helyzet. Már 14 hónapos és még nem volt rá szükség, hogy a nagyszülőknél aludjon. Egyébként most inkább sírna értem, mint 5 hetesen.
5/13 anonim válasza:
Csak akkor, ha létkérdés miatt kéne otthagynom.Egyébként kizárt.
6/13 anonim válasza:
Én nem merném.
Ezzel a cumizavart is megkockáztatnátok, lehet, hogy a cumis üveg után nem fogadná el a cicit.
Ráadásul, ha eddig nem kapott még tápszert, lehet, hogy el sem fogadná.
Persze, ha valamiért nagyon muszáj, akkor muszáj.
7/13 anonim válasza:
csak ha nagyon muszáj lenne. Amit írtak is, lehet, hogy a cumisüveget el sem fogadná, vagy a tápszert sem.
8/13 anonim válasza:
18.37-es vagyok. Kisfiamat először 2 évesen hagytuk a mamáékra. Akkor is készenlétbe voltunk, ha szükség lett volna rá, azonnal mentünk volna érte. Most 4 éves. Szokott a mamiéknál aludni, de bármikor hazajöhet. Apukám szokta haaz hozni, akár este is, ha arra kerülne sor. Tehát én még most sem hagyom úgy ott, hogy ne tudnék érte menni.
9/13 anonim válasza:
Ilyen körülmények között semmiképp.
10/13 anonim válasza:
Nem hagynék éjszakára senkinél ilyen pici babát. Fiam 14 hónapos de sose aludt még senkinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!