Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 16 hónapos kisgyereket a...

16 hónapos kisgyereket a nagyszülőkre bíznátok 2 nap 1 éjszakára?

Figyelt kérdés
Házassági évfordulónk lesz. Gondolkodom rajta, hogy elmenjünk-e 2 napra gyerek nélkül. A nagyszülőket nagyon szereti, ált. heti 3-szor náluk van/vagyunk néhány órára, de nélkülünk még nem aludt sehol. Ti mennétek? Tartok tőle, hogy nem tudnék kikapcsolódni, mindig a kisfiunkon járna sz eszem.
2013. júl. 30. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze,bíztam már ekkor és nem járt az agyam a gyereken folyton,szerencsés vagyok,mert ki tud kapcsolódni gyerek nélkül.Lassan 1,5 éves jól fogja magát érezni,pár hetesen is volt már az én fiam a nagyszülőkkel,ma már 2,5 éves imád velük lenni ott aludni több éjszakát is.
2013. júl. 30. 19:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezért is szoktattam mindkét gyerekemet pici korától mindkét nagyszülőhöz. Onnantól hogy már nem szopiztak szép lassan odaszoktak, így bármikor el tudnak tölteni ott egy éjszakát, nekik sem rossz és nekem sem. Bármikor bármi történhet, vagy egyszerűen csak egy kell egy szusszanásnyi idő, akkor ez megoldható, anélkül hogy egész éjjel a körmömet rágnám.
2013. júl. 30. 19:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi akkor hagytuk a nagyszülőknél a babát, amikor pont betöltötte az 1 éves kort. Csak 2 éjszaka volt, nappal mindíg ott voltunk mi is, de azt sem vette volna zokon ha tovább marad szüleimnél, anyukám nagyon pörgős és imád a gyerekkel foglalkozni. Ja és csak havonta megyünk hozzájuk, de így is működött. Előtte kipróbáltuk hogy anyukámnál hogyan alszik el. Szerintem próbáljátok ki hogy a nagyszülőknél hogy alszik el amikor nem vagytok ott, nehogy el kelljen menni érte a buli kellős közepén mert nem alszik :) Első este a gyereken járt az eszem, a másodikon már nem, mert közben voltunk otthon és láttam hogy minden rendben.
2013. júl. 30. 20:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Naná,hogy rábíznám!! Főleg ha ismeri a nagyiékat,így passzold le és érezzétek jól magatokat!!
2013. júl. 30. 22:21
 5/5 anonim ***** válasza:
rábíznám
2013. júl. 31. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!