Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Baj ha álomba sírta magát?

Baj ha álomba sírta magát?

Figyelt kérdés

Az éjszaka katasztrófa volt. Eddig cicin elaludt egész hamar. Most még hajnal 3kor is fent volt, este 11 óta próbáltuk altatni párommal.

Cici kellett neki, de nem volt úgy sem nyugodt. Rugdosott, de császár lett a szülés vége, pont a sebet rugdosta, csapkodott a kezeivel és állandóan hatra feszítette a fejét, tépte a mellem.

Dajkálás nem segített, tisztába tettük, hasa sem fájt.

Végül be lett rakva a kiságyba és 10 perc sírás után elaludt.

Amúgy velünk alszik 6 hetes koráig

2023. ápr. 22. 10:12
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:

Nem alszik el sírva, higyjétek már el! Ez a pihenős mondat arra vonatkozik, hogy ölemben a babával pihenek. Ami nem alvás.

Sétát végigsírja, az sem tetszik neki, próbáltuk többféleképpen.

Hordozóban elvan 10-20 percet, párom hordozza. Ilyenkor tudok enni, pisilni, zuhanyozni. Amúgy cici kell neki.

Tényleg nincs már semmi ötletem.. semmi más nem jó neki. 2 percig nézelődik aztán rákezd a sírásra, bármivel is próbálkoznánk.

2023. ápr. 25. 14:23
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nagyon átérzem! Engedd el. Ez egy nagyon nehéz időszak és sokan megsínylik, mégha itt sok is a tökéletes anya, aki pisilni sem ment ki 8 órán át, amíg haza nem ért a férje, nehogy sírjon a gyereke.

Pofán csapja az embert az egész szülés élménye és a gyógyulás (tökmindegy hogy szültél). Pofám csap, hogy a babázás bizony kőkemény meló, nem egy rószaszín ködös szappanopera, ahogy azt sok helyen látni, hallani. Pofán csapja az embert a megváltozott élethelyzete, a kialvatlanság, ezerszer megkérdőjelezi a döntését... És pofán csap az a hormon bomba is, amivel ilyenkor egy nő megküzd. A legjobb tanács, amit a saját példámból adhatok, hogy tégy mindent úgy, ahogy nektek jó! Ez az időszak most az önzőségről, rólad és a babádról szól. Belőled veszi ki a legtöbbet a kisbabád, ha van segítség is nehéz. Sírd ki magad, ha az esik jól és pihenj amikor csak tudsz. Tanulj meg fekve szoptatni. Akár oldalt, akár úgy, hogy rajtad hasal, így te is tudsz vele pihenni. Ha nincs tesó, akkor minden más várhat, csak bújjatok amennyit tudtok az ágyban!

A másik tanácsom, hogy ne gondolkozz végletekben! Nem fog így maradni és a végén olyan lesz, mintha csak pislogtál volna egyet, vagy álmodtad volna az egészet. Kitartás és fel a fejjel! Ha nagyon sír és már semmi de semmi nem működik, próbáld meg csak magad mellé fektetni. Melletted fog tovább sírni, de legalább nincs egyedül a kiságyban.

2023. ápr. 25. 14:31
 43/43 anonim ***** válasza:

Én is azt javaslom,hogy még többet próbáljon meg besegíteni apa,mamák,vagy bárki,hogy letudj pihenni érdemben is. Tudom,hogy kegyetlen az eleje egyébként és az embert tényleg arcon is csapja ez. Nekem sürgős császárom volt,mondjuk nekem 3 hét után már jobb volt azért,én se erre készültem. Sokan amúgy azt mondják jobb lesz ahogy nő,hát nem tudom. :D Nekem most ez a fogzásos,nem alvós,de napközbe meg szétszedi a lakást,szeparál,a wc-ig úgy megyek,hogy torka szakadtából üvölt,a kiságyba ha beteszem,hogy csak egy pohár vizet igyak üvölt addig és csapkod,mondjuk most beteg is volt az is rátett. Én fordítva vagyok bekötve,de nekem ez most nehezebb amúgy,mint az eleje(de lehet már csak halmozódott a sok nem alvás). De majdnem mindenki mondja,hogy ez könnyebb. Viszont mindent kárpótol amikor kacag,huncutkodik.:)) Délutánra viszont már gatyamadzag vagyok én is.

Kitartást kérdező! Ne félj segítséget kérni,addig aludj,pihenj. Könnyebb lesz,meg belerázódsz te is,kiismered mikor mi a baj,ráhangolódsz.

2023. ápr. 25. 14:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!