Az éjszaka katasztrófa volt. Eddig cicin elaludt egész hamar. Most még hajnal 3kor is fent volt, este 11 óta próbáltuk altatni párommal.
Cici kellett neki, de nem volt úgy sem nyugodt. Rugdosott, de császár lett a szülés vége, pont a sebet rugdosta, csapkodott a kezeivel és állandóan hatra feszítette a fejét, tépte a mellem.
Dajkálás nem segített, tisztába tettük, hasa sem fájt.
Végül be lett rakva a kiságyba és 10 perc sírás után elaludt.
Mintha csak a fiamról olvasnék csak más időpontban. Nálunk délután 2-től csinálja ezt hajnali 1-ig... Az okát nem tudom az segített nálunk, hogy rá kellett jönnöm anyám rászoktatta a dajkára. Nem volt mindegy milyen pózban persze(vállra a gyerek a nyakamba fúrja a fejét és a lábait felhúzza közben simizni kell). Így aludt csak, vagy a másik ami bejött mind a kettönket pucérra és mellkashoz tettem úgy megnyugodott.
2023. ápr. 22. 10:20
2/43 anonim válasza:
Amúgy én nem hagynám álomba sírni magát. Egyrészt mert rossz hallgatni másrészt mert azt olvastam nem túl jó a bizalmi kapcsolatnak de nyílván ez én vagyok. Ha neked nem baj nem baj. Úgy neveld ahogy neked jó.
2023. ápr. 22. 10:24
3/43 anonim válasza:
Hát én biztosan nem tudnám hallgatni ahogy sír, de te dolgod. Ha ennyit nem olvastál utána mit okoz a sírni hagyás, akkor majd pont az én tanácsomtól fogod máshogy gondolni. Mindenki azt teszi, amit tud, nyilván senki sem akar rosszat a babájának, ahogy te sem és mindegyikünk élethelyzete más. A hordozás tud segíteni, nem kell neked hordozni, apuka is tudja. Vagy meztelen mellkasra fektetés. Egy néhány hetes babának testközelségre van szüksége, ha hagyod a kiságyban sírni, csak azért hagyja abba, mert beletörődik, hogy nincs segítség. Nem ide tartozik, nem is kérdezted, de irtó veszélyes pici babát betakarni.
2023. ápr. 22. 11:23
4/43 anonim válasza:
A kórházban is betakarják a babát.
2023. ápr. 22. 11:47
5/43 anonim válasza:
4. Akkor abban a kórházban is rosszul csinálják. Elég szomorú.
2023. ápr. 22. 11:53
6/43 anonim válasza:
Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy simogattuk az ágyában, illetve énekeltünk neki.
Nem jó ha köztetek alszik, mert neki is aztán szüksége lesz az esti távolságra, de nektek még inkább kell a pihenéshez és a házastársai intimitáshoz. Azért van egy pici még nem kell mindent feláldozni érte.
2023. ápr. 22. 12:01
7/43 anonim válasza:
Nem hagytam volna annyit sirni...fiam is koztunk alszik mar szuletese ota...neki is voltak furcsa szokasai,ezek mára megszuntek szerencsere.
Hogy baj-e,hogy alomba sirta magat??te gyereked,te neveled...az mar mas kerdes,hogy jot-e tesz neki...
Meg egyszer mondom,en nem hagytam volna sirni.
2023. ápr. 22. 12:12
8/43 anonim válasza:
6. Mondjuk, hogy mi a jó a családnak azt ne te döntsd el! Vicces, hogy más intimitásáért aggódsz, miközben ezek szerint ti az intimitást ágyban, sötétben élitek meg. Nem tudom éjjeli kettőkor milyen intimitást lehet megélni, de ok. Az esti távolság a kedvencem, a fejedből pattant ki, igaz? Az embernek az alvás társas tevékenység, te sem alszol a férjed nélkül, de a gyerek aludjon egyedül. Ettől teljesen elfogadom, ha valaki külön altatja, de ez az okoskodás a halálom. Egyébként nem mondta, hogy köztük alszik, lehet külön kiságyban vagy babaöbölben.
2023. ápr. 22. 12:25
9/43 anonim válasza:
Annyira fáradt volt....előfordul ez.
Rosszat is álmodhatott nővekedési ugrás is lehezett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!