Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Baj ha álomba sírta magát?

Baj ha álomba sírta magát?

Figyelt kérdés

Az éjszaka katasztrófa volt. Eddig cicin elaludt egész hamar. Most még hajnal 3kor is fent volt, este 11 óta próbáltuk altatni párommal.

Cici kellett neki, de nem volt úgy sem nyugodt. Rugdosott, de császár lett a szülés vége, pont a sebet rugdosta, csapkodott a kezeivel és állandóan hatra feszítette a fejét, tépte a mellem.

Dajkálás nem segített, tisztába tettük, hasa sem fájt.

Végül be lett rakva a kiságyba és 10 perc sírás után elaludt.

Amúgy velünk alszik 6 hetes koráig

2023. ápr. 22. 10:12
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy én is császáros voltam nem kell sírni hogy jahj császárom volt tudtad mit vállalsz. A császárosok nagy része 2 hét után már szinte nem is érzi...
2023. ápr. 25. 12:38
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

Kendő. Kösd magadra napközben. Én megtanultam kendőben szoptatni is. Lefeküdni nem lehet vele, de arra meg ott van a fekve szoptatás.

Egyébként meg ez sajnos ilyen. A legtöbb nőnek nincs reális képe a gyerekágyas időszakról, de úgy általában az egész kisgyerekes létről. Van egy ideálisnak mondható kép a fejükben, ami köszönőviszonyban sincs a valósággal, pláne ha letehetetlen babád van. Ezt túl kell élni. Úgy hogy a gyerek is "túlélje". Kérj segítséget! Apa, nagyszülő, barát, szomszéd, bébiszitter, takarítónő. Rendelj ha kaját! Kinek mi kell.

2023. ápr. 25. 12:52
 33/43 anonim ***** válasza:
74%
Enyém 4 hónapos, alvás regresszió közepén, 30 percenként ébred éjszaka, az elmúlt egy hétben a leghosszabb egyben aludt időszak 2 óra volt. Nappal 3x 20 percet alszik, mellette fogzik, egész nap kézben van. Alig élek. Ettől függetlenül soha nem hagytam és nem is hagynám sírni. Ennél csak rosszabb lesz, én is császáros voltam, enyém se aludt többet 3 hetesen, de próbáld meg összeszedni magad, mert egy 3 hetest sírni hagyni nagyon gáz.
2023. ápr. 25. 12:53
 34/43 anonim ***** válasza:
73%

Lepontozhattok nyugodtan azert amit most irni fogok.

Johettek a kifogasokkal,a magyarazkodassal,de szamomra akkor is elfogadhatatlan ha valaki sirni hagyja a babajat.Jo lenne mar ha vegre felfogna nemelyik ember,hogy egy kisbaba erkezese nem csupa moka es kacagas...valami megvaltozik,semmi nem lesz ugyanolyan mint regen...ha valaki szerint nem valtozik semmi az vagy teved,vagy meg sajat maganak is hazudik.

26

2023. ápr. 25. 12:56
 35/43 anonim ***** válasza:
83%

Teljese normális, hogy egész nap rajtad akar lenni. 9 hónapig benned nőtt, te vagy a biztos pontja a világon. (evolúciós dolog, mint a majmoknál) A te szívverésed volt a pocakban, a te hangod volt az állandó hangforrása.

Ez az időszak a negyedik trimeszter, amikor alkalmazkodik a kinti léthez.

Egy hordozókendő sokat segíthet most.

Tudom, nehéz, és kimerítő időszak ez, de elmúlik.

Én is császáros voltam.

A hegfájdalomra végezz hegmasszázst, vagy keress ezzel foglalkozó gyógytornászt, ha letelt a 6 hét.

2023. ápr. 25. 13:24
 36/43 A kérdező kommentje:

Nem tudtam mit vállalok, nem császár volt a tervem egyáltalán. Sajnos így alakult.

Ki mondta hogy be lett baszva a kiságyba? Le lett rakva, simogattam a hátát, de csak sírt és sírt. Elkezdtem nézni valami módszert és közben elaludt.

Fantasztikus hogy itt ennyi szuper-ősanya létezik, de ettől nem erzem jobban magam, sőt..

Igazából mindenki kicsit nézzen magába. Minden nap sírok így is, még a kötődést sem érzem irányába, ez miatt éppen tegnap este sírtam. Erre mit fogtok most írni? Ássam el magam?

Nehéz ez az egész, és ahogy az utolsó válaszoló írta, elképzelni sem tudtam hogy mivel jár a valóságban az egész. Mindenki csak egy nem létező tundermesét mondott nekem évek óta.

2023. ápr. 25. 13:51
 37/43 anonim ***** válasza:
100%

"Nem volt éhes, adtam neki lefejt tejet, nem kellett neki"

A mellből szopizás nem csak étkezésre van neki. Ezt a cumisüveg nem pótolja.

Én is kínlódtam a szoptatással, egy darabig 60-40 arány volt a tápszer javára, bimbóvédővel is rosszul szopott.

6 hetesen szokott le a tápszerről, ma 1 hete, hogy a bimbóvédőt elhagyta. Azóta sokkal kiegyensúlyozottabb és én is.

Mellen szopizással mindig meg tudom nyugtatni, amíg ezt a lefejős hülyeséget űztem, csak kínlódtam meg ő is.

2023. ápr. 25. 13:57
 38/43 anonim ***** válasza:
26%

Amúgy talán cumizavar is lehet. Ha lefejt tejet cumisüvegből kapja meg mellé mellből szopik.

Nekem is ordított mellen, ugyanakkor minden lehető módon azt mutatta, hogy szopizni akar.

Szopási sztrájkja is volt.

Mikor egyik napról a másikra befejeztem a lefejt tejjel táplálást meg a bimbóvédőzést, mert végre mutatott jelet arra, hogy tud és akar rendesen szopni (addig ha meglátta bimbóvédő nélkül a bimbót, ordított), minden helyrerázódott benne is, bennem is.

2023. ápr. 25. 14:02
 39/43 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem csak enni kell neki. De másfél-2 óránként szopizik, 1-másfél órán keresztül. Ebben rengeteg a komfortszopi is.

De akkor már 2 órája volt éppen cicin, és tépte, karmolt, rugdosta a sebem. Nem nyugodott meg tőle.

Ma hajnal 3-tól reggel 7-ig szopizott és aludt-komfortszopizott rajtam. Ezzel nem is volt bajom, mert nem akart kiugrani a kezemből közben.

Valamennyit így pihenni is tudok, estére viszont elfáradok nagyon, és hosszú távon a baba is jobban jár ha tudok kicsit aludni. Napközben is jobban tudok vele foglalkozni.

2023. ápr. 25. 14:11
 40/43 anonim ***** válasza:
66%

"Valamennyit így pihenni is tudok, estére viszont elfáradok nagyon, és hosszú távon a baba is jobban jár ha tudok kicsit aludni"

Ha sírva alszik el, akkor nem. Tudom, milyen szar, én is estére/éjjelre f***ultam ki. Bevezettük, hogy a férjem ténylegesen tehermentesít napközben picit. Vagy itthon van el a babával, vagy elviszi 1-1.5 órára sétálni. Én meg feltöltődöm.

Vagy csak egy 20 percig, amíg én lehiggadok, lezuhanyzom.

2023. ápr. 25. 14:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!