Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Baj ha álomba sírta magát?

Baj ha álomba sírta magát?

Figyelt kérdés

Az éjszaka katasztrófa volt. Eddig cicin elaludt egész hamar. Most még hajnal 3kor is fent volt, este 11 óta próbáltuk altatni párommal.

Cici kellett neki, de nem volt úgy sem nyugodt. Rugdosott, de császár lett a szülés vége, pont a sebet rugdosta, csapkodott a kezeivel és állandóan hatra feszítette a fejét, tépte a mellem.

Dajkálás nem segített, tisztába tettük, hasa sem fájt.

Végül be lett rakva a kiságyba és 10 perc sírás után elaludt.

Amúgy velünk alszik 6 hetes koráig

2023. ápr. 22. 10:12
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos van ilyen sírás. Az én fiam, születésétől 3 hónapig csinálta. Órákon keresztül sírt mikor altattuk. Persze nem hagytuk magára sosem, nem ítélkezem, biztos nem tudtatok már mást kitalálni, de azért mégis maradjatok vele, érezzen titeket.

Nekünk arra az időre a babakocsizás vált be. Még hidegben is, felöltöztettem és kivittük az udvarra tologatni, ott bezzeg 5 perc alatt elaludt. Utána bent kibontottam és az ágyába tettem. :)

2023. ápr. 23. 06:55
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányomnál minden altatás így zajlott, csak ő a karomban sírja álomba magát. Már 11 hónapos, de a mai napig is mintha kínzás lenne az alvás úgy tiltakozik ellene sokszor. Nagyon ritka, ha nyugisan elalszik fél órán belül. Ez ilyen. De legalább utána alszik egész éjjel, ha nincs különösebb nyűgje... Mindenkinek megvan a maga keresztje. Attól függetlenül, hogy nálunk minden altatás ilyen volt, én sosem tudtam jó lelkiismerettel letenni és csak hagyni, hogy sírjon az ágyában. Valakinek ez simán belefér. Nálad ez most így alakult, ez van. Kár ezen agyalni, egyszerűen lépj tovább. Jön ma is kismillió altatás, meg holnap is. Lesz könnyebb, lesz nehezebb, ez ezzel jár.
2023. ápr. 23. 10:29
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
3 hetes: épp aktuális a növekedési ugrás, ami ezzel jár.
2023. ápr. 23. 11:13
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
Lehet mentegetni, meg nyugtatni, hogy van ilyen, egytől nem lesz baja stb. de bocs, aki egy 3 hetes csecsemővel megteszi - lehet hivatkozni rá, hogy milyen fáradt vagy, de szerintem ez nem kifogás, mert mind azok vagyunk -, az megteszi majd később is és egyre rutinszerűbben. Pláne hogy számotokra "pozitív eredménye" is lesz, mert a gyerek egyre jobban feladja, hogy sírjon.
2023. ápr. 25. 11:41
 25/43 anonim ***** válasza:
75%

24 pont hasonlot akartam irni en is.eloszor fordult elo,hogy nem aludt el,es maris be lett dobva a kisagyba.

Nagyon hamar feladtátok kedves kerdezo ne haragudj.

2023. ápr. 25. 11:45
 26/43 anonim ***** válasza:
60%
Az eszedbe se jutott,hogy nem kell neki a tej,vagy nincs eleg belole,nem tudja szivni es esetleg ehes?
2023. ápr. 25. 11:47
 27/43 anonim ***** válasza:
80%
26# Én is erre gondoltam egyből,hogy növekedési ugrás is ilyenkor van,vagy nincs elég tej még esetleg nem-e opció és éhes. Meg 24-25 ez is teljesen igaz,sajnos,hogy még csak 3 hetes. Meg sem tudom számolni hány ilyen eset volt nálunk a 9 hónap alatt,hogy nem tudtuk elaltatni,letenni,főleg most hogy zsinórba jönnek a fogak,kegyetlen éjszakáink napjaink vannak most megint. Lehet tanultak ebből,amúgy az viszont jó,mert akkor többet nem fogják ezt így,de aki igen megteszi,lehet máskor is megfogja. :\ Megmondom őszintén ha nálunk én így letettem volna 3 hetesen,nálunk a férjem azonnal kivette volna az biztos. Mai napig azon van,hogy megnyugtassuk,rájöjjünk mi a baj hiába fáradt ő is. 3 hétnél is fáradt voltam,de akkor még jobban bírtam amúgy,mint most így hónapokkal később. De meg a 3 hetes még olyan pici. :( Még csak nem is az,hogy másfél éves és hisztizik,vagy nem tudom.
2023. ápr. 25. 11:53
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

26 vagyok.

Fiam 1 eves..meg sem tudom szamolni hany ebren toltott ejszakam volt,olyan sok volt.

Mar most kezd normalis lenni az ejjel,most nem kel,max 1× vizet inni.

Az elso hetekben mindent megprobaltunk.cicit,tapot,cumit,babakocsit...vegul a zugo porszivo hangjara nyugodott meg

A lanyom 9 eve semmire...o fel eves koraig minden ejjel csinalta a fesztivalt.este nyolckor elkezdett orditani hajnali haromig nyomta..

2023. ápr. 25. 12:02
 29/43 A kérdező kommentje:

Nem volt éhes, adtam neki lefejt tejet, nem kellett neki.

Amúgy volt tejem, azt is megnéztem.

Nem áll szándékomban ezt a módszert használni, de nagyon fáradt voltam már, császárral szültem, az is fáj még, napközben nem alszik, csak kézben, pihenni nem tudok.

A pihenési lehetőségem egyedül az az éjszakai 2-3-4 óra.

Most hajnal 3-tól reggel 7-ig ment a folyamatos szopi, közben alszik is pár perceket. De én ugye ilyenkor nem tudok.

Eddig ma teljes 2 percet volt el lerakva, kb 1 órával ezelőtt, mikor már fél órája aludt a mellemen. És ahogy mindig, egyből kezdett ébredni, 2 perc múlva meg már sírt is.

Nem szaranya vagyok csak fáradt, a fejfájás nálam is megvan, ezenkívül pisilni nem tudok elmenni sírás nélkül. Szóval nem fogom magam ostorozni mert egyszer hagytuk sírni. Nem hagytuk volna fél órát sírni akkor sem, de egyszercsak elaludt, és szerettem volna megtudni, ezzel lehet-e baj.

2023. ápr. 25. 12:31
 30/43 anonim ***** válasza:
21%
Az enyém délután 3 tól üvölt hajnali 3-4ig... jelenleg 4 hetes de még mindig növekedésugrása van. Annak ellenére hogy én is úgy szédülök az ágyba, napi 3 órákat alszok soha nem tettem be a kiságyba hogy aludj fiam majd jövök... tényleg hamar feladtad és hiába mondod hogy nem lesz több alkalom egy 3 hetes babát bebasztál a kiságyba üvölteni annak tudatában hogy ilyenkor még csak akkor sírnak ha jelzik nekik nem jó valami. Mi lesz ha 1 éves lesz vagy több hónapos? Ugyanúgy megfogod tenni lazán...
2023. ápr. 25. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!