Baj ha álomba sírta magát?
Az éjszaka katasztrófa volt. Eddig cicin elaludt egész hamar. Most még hajnal 3kor is fent volt, este 11 óta próbáltuk altatni párommal.
Cici kellett neki, de nem volt úgy sem nyugodt. Rugdosott, de császár lett a szülés vége, pont a sebet rugdosta, csapkodott a kezeivel és állandóan hatra feszítette a fejét, tépte a mellem.
Dajkálás nem segített, tisztába tettük, hasa sem fájt.
Végül be lett rakva a kiságyba és 10 perc sírás után elaludt.
Amúgy velünk alszik 6 hetes koráig
Sajnos van ilyen sírás. Az én fiam, születésétől 3 hónapig csinálta. Órákon keresztül sírt mikor altattuk. Persze nem hagytuk magára sosem, nem ítélkezem, biztos nem tudtatok már mást kitalálni, de azért mégis maradjatok vele, érezzen titeket.
Nekünk arra az időre a babakocsizás vált be. Még hidegben is, felöltöztettem és kivittük az udvarra tologatni, ott bezzeg 5 perc alatt elaludt. Utána bent kibontottam és az ágyába tettem. :)
24 pont hasonlot akartam irni en is.eloszor fordult elo,hogy nem aludt el,es maris be lett dobva a kisagyba.
Nagyon hamar feladtátok kedves kerdezo ne haragudj.
26 vagyok.
Fiam 1 eves..meg sem tudom szamolni hany ebren toltott ejszakam volt,olyan sok volt.
Mar most kezd normalis lenni az ejjel,most nem kel,max 1× vizet inni.
Az elso hetekben mindent megprobaltunk.cicit,tapot,cumit,babakocsit...vegul a zugo porszivo hangjara nyugodott meg
A lanyom 9 eve semmire...o fel eves koraig minden ejjel csinalta a fesztivalt.este nyolckor elkezdett orditani hajnali haromig nyomta..
Nem volt éhes, adtam neki lefejt tejet, nem kellett neki.
Amúgy volt tejem, azt is megnéztem.
Nem áll szándékomban ezt a módszert használni, de nagyon fáradt voltam már, császárral szültem, az is fáj még, napközben nem alszik, csak kézben, pihenni nem tudok.
A pihenési lehetőségem egyedül az az éjszakai 2-3-4 óra.
Most hajnal 3-tól reggel 7-ig ment a folyamatos szopi, közben alszik is pár perceket. De én ugye ilyenkor nem tudok.
Eddig ma teljes 2 percet volt el lerakva, kb 1 órával ezelőtt, mikor már fél órája aludt a mellemen. És ahogy mindig, egyből kezdett ébredni, 2 perc múlva meg már sírt is.
Nem szaranya vagyok csak fáradt, a fejfájás nálam is megvan, ezenkívül pisilni nem tudok elmenni sírás nélkül. Szóval nem fogom magam ostorozni mert egyszer hagytuk sírni. Nem hagytuk volna fél órát sírni akkor sem, de egyszercsak elaludt, és szerettem volna megtudni, ezzel lehet-e baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!