Baj ha álomba sírta magát?
Az éjszaka katasztrófa volt. Eddig cicin elaludt egész hamar. Most még hajnal 3kor is fent volt, este 11 óta próbáltuk altatni párommal.
Cici kellett neki, de nem volt úgy sem nyugodt. Rugdosott, de császár lett a szülés vége, pont a sebet rugdosta, csapkodott a kezeivel és állandóan hatra feszítette a fejét, tépte a mellem.
Dajkálás nem segített, tisztába tettük, hasa sem fájt.
Végül be lett rakva a kiságyba és 10 perc sírás után elaludt.
Amúgy velünk alszik 6 hetes koráig
4 órán keresztül próbáltuk elaltatni. Eddig sose hagytam sírni. De már nem tudtunk mit kitalàlni, mi lehetett a baja, mi oldaná meg. Már én is sírtam, sajnáltam nagyon szegényt. Nem sírni hagyás volt a cél, de végül így alakult sajnos.
3 hetes most egyébként.
De sajnálom hogy senki nem válaszolt a kérdésemre. Egyszeri alkalom volt, ezt szerettem volna megtudni, hogy ezzel ártottam-e neki.
Jaj már, egyetlen alkalomról beszélünk, amikor a hosszas babusgatás, altatás után tíz percet sírt egyedül egy baba. Nem tökéletes megoldás, de nyilván mindenki K.O. volt már, és nem volt jobb ötletetek. Baja attól lenne, ha rendszeresen így altatnád. De gondolom nincs ekkora cirkusz minden este.
Nálunk is néha volt ilyen, hogy sehogy nem bírt elaludni, pedig már teljesen kifáradtam, én akkor hanyatt feküdtem a ágyon és a mellkasomra fektettem a babát. Ugyanúgy sírt, mint a kiságyban sírt volna, de nem egyedül, és ez nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!