Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Baj ha álomba sírta magát?

Baj ha álomba sírta magát?

Figyelt kérdés

Az éjszaka katasztrófa volt. Eddig cicin elaludt egész hamar. Most még hajnal 3kor is fent volt, este 11 óta próbáltuk altatni párommal.

Cici kellett neki, de nem volt úgy sem nyugodt. Rugdosott, de császár lett a szülés vége, pont a sebet rugdosta, csapkodott a kezeivel és állandóan hatra feszítette a fejét, tépte a mellem.

Dajkálás nem segített, tisztába tettük, hasa sem fájt.

Végül be lett rakva a kiságyba és 10 perc sírás után elaludt.

Amúgy velünk alszik 6 hetes koráig

2023. ápr. 22. 10:12
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
68%
Az nem derult ki mennyi idos...
2023. ápr. 22. 18:21
 12/43 anonim ***** válasza:
80%
Még nincs 6 hetes gondolom
2023. ápr. 22. 18:25
 13/43 anonim ***** válasza:
72%
Nem szeretnék okoskodni de 1 év 1,5 év alatt a baba nem hisztizik. Csak azért sír mert így jelez feléd hogy valami nem oké, valamire szüksége van. Én semmiképpen nem hagytam volna sírni, persze ez az én gyereknevelési elképzelésem. Nem tudom hogy lehet 10 percig hallgatni a gyereksírást nekem miközben cicire teszem már fáj a fejem, rettenetes hallani ahogy a hangszála is bele remeg. Csak azért hagyta abba a sírást mert beletörödött hogy szarva van rá.
2023. ápr. 22. 18:34
 14/43 anonim ***** válasza:
71%
Teljesen igazad van 13 az en fiam 1 eves,es van ugy,hogy hiaba nyugtatom mikor felebred,csak sir es sir...olelem,simogatom,suttogok a fulebe,de nem hagyja abba.aztan eltelik par perc,befejezi a sirast es elalszik...eszembe nem jutna csak ugy hagyni vergodeni es sirni...igy is sirasba alszik el de legalabb ott vagyok,megprobalom vigasztalni.
2023. ápr. 22. 18:54
 15/43 anonim ***** válasza:
66%
3 hónapos a babám, vannak nagyon nehéz napok, de 2 percnél többet még nem sírt úgy, hogy ne vettük volna fel. Én sosem tudnám hallgatni ahogy sír, azt meg főleg, hogy álomba sírja magát. :( Annyira picikék még. Voltak olyan éjszakák, amikor a nem alvástól már migrénem volt és hánytam, de valamelyikünk akkor is kézbe vette és szeretgette, max. a férjem egy napot alvás nélkül csinált végig munkában.
2023. ápr. 22. 19:24
 16/43 A kérdező kommentje:

4 órán keresztül próbáltuk elaltatni. Eddig sose hagytam sírni. De már nem tudtunk mit kitalàlni, mi lehetett a baja, mi oldaná meg. Már én is sírtam, sajnáltam nagyon szegényt. Nem sírni hagyás volt a cél, de végül így alakult sajnos.

3 hetes most egyébként.

De sajnálom hogy senki nem válaszolt a kérdésemre. Egyszeri alkalom volt, ezt szerettem volna megtudni, hogy ezzel ártottam-e neki.

2023. ápr. 22. 19:24
 17/43 anonim ***** válasza:
62%
Rengeteg választ kaptál a kérdésedre. Nem látunk bele a babád agyába, lelkébe hogy sérült-e. Nagy valószínűség szerint nem, talán nem egy alkalmon múlik a dolog, de jót nem tett neki. Azt kérdezted baj-e. Nekem baj lenne, az itt válaszolók nagy részének is. A babádnak meg vagy baj volt vagy nem. Az nagyobb baj lett volna, ha megrázod idegességedben, vagy idegileg kikészülsz.
2023. ápr. 22. 19:33
 18/43 flora08 ***** válasza:
25%
Ne aggódj, semmi baja nem lesz. Számtalan olyan helyzet adódhat még amikor úgy érzed, nem úgy cselekedtél, ahogy helyes lett volna. Az, hogy egy alkalommal 10 percet sírt, majd elaludt, nem fogja traumatizálni.
2023. ápr. 22. 20:26
 19/43 anonim ***** válasza:
15%

Jaj már, egyetlen alkalomról beszélünk, amikor a hosszas babusgatás, altatás után tíz percet sírt egyedül egy baba. Nem tökéletes megoldás, de nyilván mindenki K.O. volt már, és nem volt jobb ötletetek. Baja attól lenne, ha rendszeresen így altatnád. De gondolom nincs ekkora cirkusz minden este.

Nálunk is néha volt ilyen, hogy sehogy nem bírt elaludni, pedig már teljesen kifáradtam, én akkor hanyatt feküdtem a ágyon és a mellkasomra fektettem a babát. Ugyanúgy sírt, mint a kiságyban sírt volna, de nem egyedül, és ez nem mindegy.

2023. ápr. 22. 22:56
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Anyatej van elég? Nem éhes volt? Én se gondolom,hogy egyszeri alkalomtól lenne(persze ha ezek után nem lesz majd több is),de persze ezt mi innen nem tudjuk megmondani,meg ezt senki sem. Egyébként én sem tudnám hagyni,egyszerűen a szívem megszakadt ha már addig üvöltött míg a szoptatáshoz előkészültem,azért ha egy 3 hetes ennyire sír és feszíti magát valami oka úgy gondolom van,hasa fáj,közelségre vágyik,bármi. Negyedik trimeszter is,közelségedre is vágyik. Olyan picike is ő még,nem tudtam volna hagyni,de ez én vagyok,semmi közöm más gyerekellátásához. Nálunk 9 hónapos,de most sorozatosan jönnek a fogai(egy már épp kibújt,de már jön a többi),sokszor úgy szenved vele éjszaka,hogy az hihetetlen,olyankor csak kézbe van el,többször órákig is fent van,de nem tudnám betenni 3 óra sírás után a kiságyba miközben tudom,hogy baja van és azért sír. Vagy a férjem ringatja vagy én,próbáljuk visszaaltatni,próbáljuk megnyugtatni és a végén,ha sok idő is,de sikerül,rajtunk elalszik és letudjuk szépen tenni utána,megnyugszik. Ha kap fájdalomcsillapítót,akkor nyilván az is idő mire hat. Én olyan típus vagyok,aki szeret rájönni mi lehet a probléma,mi lehet a baj. Egyébként gyerekek között dolgozom,de más babáját is inkább kivettem és vittem magammal ha dolgom volt közbe,nem bírtam sírni hagyni őket sem. Nyilván nem a véleményemre voltál kíváncsi,ezt csak mellékesen írtam.
2023. ápr. 22. 23:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!