Ha tenyleg semmi nem hasznal, akkor hagyod alomba sirni a babad?
A legutobbi (élményünk) az az volt, h 8kor szerettem volna lerakni aludni mint általában majdnem mindig. Na most éjfélig sírt!!
Már mindent kipróbáltunk.. Mindent!!
A foga volt a ludas egyébként. Már nagyon kivoltam.. Végső ötletként s persze elkeseredésembe felöltöztettem és kivittem a kertbe babakocsiba és abba ringattuk álomba. Éjfélkor.. Behoztuk és másnap aludt 11ig :)
Ez csak a legutobbi volt. Sok-sok átvirrasztott v félig atvirrasztott éjjelünk volt már. Mindig mindent próbálgattunk de egyet nem! Sírni sosem hagytuk. Pláne nem hagytuk magára.. Pláne nem 4hósan!!
Volt már h fél 1kor még köztünk majszolta a kifli csücskét mert épp az esett jól neki. Szintén akkor is a foga volt a bűnös! :)
Nem mondom h nem akadtam ki v nem voltam már én is nyűgös de, próbálgasd. Egy 4 hónapos nem szórakozásbol csinálja ezt!!
A pocakja? Foga? Vagy nincs túl sötét? Nem éhes? Nem ijedt meg? Millió oka lehet. Azért vagyunk, h megoldjuk! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!