Éjszakára melegen oltöztettem 4hónapos babám?
Most 0-4fok között van kint,de pár nap múlva minusz is lesz,bent a házban 24fok körül.
Sokszor nagyon fázok hajnalban
Kislányomra rövidujjú body és rugdalozó plusz közepes vastagságú takaró.
Ma rugdalózót és bundazsákot adtam rá plusz vékony takaró.
Sok ez így? Vagy adjak csak hosszúujjú bodyt a bundazsak alá?
Tùl
20 fokban aludtak a gye4ekeim egy hosszù lezeslabas pizsiben ês egy hàlòzsàkban
24 fokban rövidben ès vèkony zsàkban vagy takaróval, de a fiamnak melege van
24 fok nem egészséges sem felnőttnek, babának meg főleg nem, mivel az ő testük nem tudja leadni a hőt, és bölcsőhalált okozhat a túlzott meleg, és a takaró sem biztonságos...
21 fok bőven elég, jobban is fog aludni tőle.
Nekem a 4 hónaposom most elkezdte a fejére húzgálni a takarót, eddig nem csinálta, úgyhogy nálunk már a takaró is kilőve, mert fulladás veszélyes.
Vastagabb hosszú ujjú bodyban van és vastag hálózsákban.
20 fok van nálunk éjszaka. A fiam trikó bodyban és talpas pizsiben alszik, plusz betakarom. Ő így érzi jól magát.
24 fokban felesleges úgy beöltöztetni a gyereket.
Elnezest kerek mindenkitol!
Halozsakra gondoltam!
Csak eppen a bundazsakokat nezegettem kozben telire.
Koszonom szepen a rengeteg megkovezest 1 kommentelo volt aki rajott mit is szerettem volna irni. Egyepkent azt irtam h 24fok korul
Mivel basszus elfelejtettem regenybe leirni h valyog hazban lakunk, mas mint a tegla..
Szoval a lenyeg akkor most ti adtok halozsakot ra vagy nem?
Huh, fogalmam sincs nálunk hány fok van, földszinti panel szomszédok nélkül, illetve csak felettünk laknak, olyan érdekes elosztású meg széle is vagyunk tehát nem fűtenek a szomszédok sehonnan… 5 hósomon kezeslábas és hello… néha rádobom a vékony plédet de addig mozog amíg le nem rúgja, tehát kezeslábasban alszik nyitott ablaknál. Rajtam vastag pizsi meg vastag takaró. #szaranyanumberone xd Próbáltam bodyt adni alá de ordított :D
Amúgy 18 fok a javallott altatási hőmérséklet a túlmelegedés ellen.
Mi kérünk elnézést, teljesen igazad van, tudnunk kellett volna azt is, hogy hálózsákra gondolsz, meg azt is, hogy vályogházban laktok...
(Mintha nem volna mindegy, hogy milyen falak között van "24 fok körül"... Ha kartondobozban laktok is, a 21 fok akkor is 21 fok.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!