Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Éjszakára melegen oltöztettem...

Éjszakára melegen oltöztettem 4hónapos babám?

Figyelt kérdés

Most 0-4fok között van kint,de pár nap múlva minusz is lesz,bent a házban 24fok körül.

Sokszor nagyon fázok hajnalban

Kislányomra rövidujjú body és rugdalozó plusz közepes vastagságú takaró.

Ma rugdalózót és bundazsákot adtam rá plusz vékony takaró.

Sok ez így? Vagy adjak csak hosszúujjú bodyt a bundazsak alá?

2022. nov. 24. 20:05
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
94%
24 fok nagyon sok éjszakára, hát még a bundazsák. Ez aranyos, de túlzás.
2022. nov. 24. 20:48
 12/34 anonim ***** válasza:
89%
Rengeteg.Nálunk éjszaka 20 fok van,és csak body,talpasnaci, takaró van.Napközben 22 fokra fűtünk.Kislányomon vékonynaci,body zokni van.24 fokban megsülnénk.
2022. nov. 24. 20:52
 13/34 anonim ***** válasza:
92%

Tùl

20 fokban aludtak a gye4ekeim egy hosszù lezeslabas pizsiben ês egy hàlòzsàkban

24 fokban rövidben ès vèkony zsàkban vagy takaróval, de a fiamnak melege van

2022. nov. 24. 20:53
 14/34 anonim ***** válasza:
94%

24 fok nem egészséges sem felnőttnek, babának meg főleg nem, mivel az ő testük nem tudja leadni a hőt, és bölcsőhalált okozhat a túlzott meleg, és a takaró sem biztonságos...

21 fok bőven elég, jobban is fog aludni tőle.

Nekem a 4 hónaposom most elkezdte a fejére húzgálni a takarót, eddig nem csinálta, úgyhogy nálunk már a takaró is kilőve, mert fulladás veszélyes.

Vastagabb hosszú ujjú bodyban van és vastag hálózsákban.

2022. nov. 24. 20:58
 15/34 anonim ***** válasza:
94%

20 fok van nálunk éjszaka. A fiam trikó bodyban és talpas pizsiben alszik, plusz betakarom. Ő így érzi jól magát.

24 fokban felesleges úgy beöltöztetni a gyereket.

2022. nov. 24. 21:02
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Eltudott így aludni? Ez rengeteg. Jobban fog aludni,ha kevesebb ruhát adsz rá és egészségesebb is. Ne félj nem ettől lesz beteg
2022. nov. 24. 21:04
 17/34 A kérdező kommentje:

Elnezest kerek mindenkitol!

Halozsakra gondoltam!

Csak eppen a bundazsakokat nezegettem kozben telire.

Koszonom szepen a rengeteg megkovezest 1 kommentelo volt aki rajott mit is szerettem volna irni. Egyepkent azt irtam h 24fok korul

Mivel basszus elfelejtettem regenybe leirni h valyog hazban lakunk, mas mint a tegla..

Szoval a lenyeg akkor most ti adtok halozsakot ra vagy nem?

2022. nov. 24. 21:04
 18/34 anonim ***** válasza:
91%

Huh, fogalmam sincs nálunk hány fok van, földszinti panel szomszédok nélkül, illetve csak felettünk laknak, olyan érdekes elosztású meg széle is vagyunk tehát nem fűtenek a szomszédok sehonnan… 5 hósomon kezeslábas és hello… néha rádobom a vékony plédet de addig mozog amíg le nem rúgja, tehát kezeslábasban alszik nyitott ablaknál. Rajtam vastag pizsi meg vastag takaró. #szaranyanumberone xd Próbáltam bodyt adni alá de ordított :D

Amúgy 18 fok a javallott altatási hőmérséklet a túlmelegedés ellen.

2022. nov. 24. 21:08
 19/34 anonim ***** válasza:
95%

Mi kérünk elnézést, teljesen igazad van, tudnunk kellett volna azt is, hogy hálózsákra gondolsz, meg azt is, hogy vályogházban laktok...

(Mintha nem volna mindegy, hogy milyen falak között van "24 fok körül"... Ha kartondobozban laktok is, a 21 fok akkor is 21 fok.)

2022. nov. 24. 21:09
 20/34 anonim ***** válasza:
87%
24 fokban én csak vékony hálózsák + hosszú ujjú bodyt adtam. De mivel most hajnalban hűvösebb van mehet a vastagabb hálózsák. Ha nagyon vastag, akkor én még rugit sem adnék alá, csak egy vastagabb bodyt. Decemberi a lányom, és nálunk hűvös van éjszaka. Mindig csak 1 body és 1 2,5 tog-os ujjatlan hálózsák volt rajta cirka 2 hós korától. Mindjárt 1 éves, de még soha nem volt beteg, úgyhogy ezen nem múlt :)
2022. nov. 24. 21:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!