Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Éjszakára melegen oltöztettem...

Éjszakára melegen oltöztettem 4hónapos babám?

Figyelt kérdés

Most 0-4fok között van kint,de pár nap múlva minusz is lesz,bent a házban 24fok körül.

Sokszor nagyon fázok hajnalban

Kislányomra rövidujjú body és rugdalozó plusz közepes vastagságú takaró.

Ma rugdalózót és bundazsákot adtam rá plusz vékony takaró.

Sok ez így? Vagy adjak csak hosszúujjú bodyt a bundazsak alá?

2022. nov. 24. 20:05
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Három éves lányom tegnap egy szál pelenkában aludt egy plüsspléddel, 21 fokban. Ma rákönyörögtem egy ujjatlan bodyt. 🤣 Napközben 20 fokban addig van meztelenül, míg meg nem unom és rá nem erőszakolom a ruhát.

Nálunk inkább a felnőttekre kell plusz egy réteg 😂

2022. nov. 24. 23:11
 32/34 A kérdező kommentje:

Mi a troll abban, hogy azt írtam, bundazsák hálózsák helyett???

Könyörgöm csak a jóindulatú emberek nem reagálták így le..

Igen elírtam nagyon sajnálom,ha ezzel én lettem a világ legrosszabbja.

Egyépként klima ide vagy oda, ha én 24fokban hosszujju polóban érzem, hogy fázik a hátam akkor aggódom a gyerekem miatt és nem érdekel, hogy hány foknak kell a házban lennie.

Biztos vagyok benne, hogy más is ígyvan vele.

Köszönöm mégegyszer a segítő válaszokat.

2022. nov. 26. 19:09
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég a rugdalozó meg a hálózsák. Én plusz takarót már nem adnék rá ezek mellé. Mi is vályog házban lakunk, körülbelül itt is ugyanilyen a hőmérséklet bent. Nekem már 1 éves elmúlt a kislányom, de én ugyanúgy öltözettem estére ahogy javasoltam. Lehet hogy te vagy tényleg kicsit túl fázós, nálunk a férjem az nagyon. Nekem a védőnő mindig azt mondta ha alszik nyúljak be a ruha alá a tarkójához mert ha az hideg akkor valószínűleg fázik. Mostmár nem szoktam, mert ahogy telik az idő rutinból megy már. Majd ráérzel, de az aggódás nem múlik el. Kellemes ünnepeket kívánok nektek! ☺️
2022. dec. 4. 06:06
 34/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2022. dec. 6. 19:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!