Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogy altasson apa, ha eddig...

Hogy altasson apa, ha eddig nem altatott? 17 hónapos, cicin alvó kislány, éjszaka sok keléssel

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 18:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%

Egyszerüen ö teszi az ágyba a gyereket.

HA eddig nem csinálta, ideje elkezdeni, majd beleszokik. (Vagy a gyerek nem kell egyáltalán éjszaka)

tegnapelőtt 19:08
 2/11 anonim ***** válasza:
18%
Miért kéne neki alttania? 5 éve én altatom, nálam gyorsan elaludt, minek kinlodtunk volna.
tegnapelőtt 19:14
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Úgy, mint Te, csak cici nélkül.
tegnapelőtt 19:21
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
Milyen kedvesek a válaszadók. Nyilván egy cicin elalvó gyereket nem fog tudni más ugyanúgy altatni. Én is úgy szoktam a kisfiamat (ő kisebb, 6 hónapos), az ágyban fekve cicin alszik el aztán beteszem a kiságyába. Az apja nyilván ha csak mellé fekszik az nem ugyanaz, nem is alszik el úgy. Nálunk apa leül vele a fotelbe, az ölébe veszi és elringatja, közben fehér zaj megy és susog mellé. De nálunk az elejétől így volt, úgyhogy nem tudom ez nálatok beválhat-e.
tegnapelőtt 21:15
 5/11 anonim ***** válasza:
46%

"Milyen kedvesek a válaszadók."

Most neked mi a bajod? Sehol nem írta a Kérdező, hogy hogyan altatja a gyereket, akkor miért rosszindulatú tanács, hogy első körben próbálja meg ugyabazt csinálni, mint az anyja, csak szoptatás nélkül? Nálunk bevált.

tegnapelőtt 21:21
 6/11 A kérdező kommentje:

4esnek köszi a normális választ.

Többiek gondolom kialvatlanok.. :)

tegnap 06:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Én is normálisan válaszoltam, de akkor ezek szerint lelki társra találtál.

Köpködjetek tovább.

tegnap 07:04
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
De miért kéne az apjának altatni??
tegnap 14:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Gondolom, az anyának valamiért el kell mennie (pl kórház)

Egyébként sok mindenkinél hallottam, hogy meglepö módon sokkal könnyebben elalszanak, mint az anyával

tegnap 14:32
 10/11 anonim ***** válasza:
11 hónapos volt a kisfiam mikor vissza kellett mennem dolgozni. Ő is csak cicin aludt el, nappal és este is. Akkortól kezdve altatták a nagymamák és az apja is, attól függ ki vigyázott rá. Gond nélkül elaludt velük vagy kézben, ölben, mellettük fekve. Majd kitalálják ők ketten, hogy a jó a kicsinek.
tegnap 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!