Mi történt a 17 honapos gyerekemmel?
Ilyenkor nincs semennyi sírás se? Vagy akkor mit csinálsz?
Nekem igy adta a tudtomra a fiam, hogy nem kell ringatnom
Csak lefektettem és elaludt ringatas nélkül
Nálunk is volt ilyen, és szintén köze nem volt ahhoz, hogy esetleg egyedül szeretne elaludni, mert a kiságyban csak sírt és teljesen felébredt.
Pár hétig tartott talán, hogy hol sikerült gyorsan elaltatni, hol egy órát szenvedtem vele, mire le tudtam tenni, de olyan is volt, mikor feladtam, és kihagytuk a délutáni alvást...
Nem tudom, mitől múlt el végül, szerintem akkor vezettem be, hogy szigorúan séta/játszi van délelőtt is, és valószínűleg jobban lefáradt, de lehet csak véletlen :)
Most már lassan 19 hónapos lesz, egy ideje megint pár perc alatt alszik el ringatva, néha már mondja is, mikor ebéd után felveszem, hogy "alszo", és hajtja egyből a vállamra a fejét, öleli át a nyakam, szóval igényli, hogy ölben legyen...
Oh, olyan szuper, amikor ilyen újdonságokat vezetnek be, és nemhogy könnyebb lenne velük, hanem egyre nehezebb.
Pár hétig, oh, jaj. Ez így ordítva kínszenvedés.
Ugyan így vagyunk..épp most irtam ki én is kérdést ezzel kapcsolatban
1 éves kisfiú anyukája vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!