17 hónapos miért van órákat ébren éjszaka?
4 hónapos korától rossz alvó a kislányom, 2 óránként ébredt. Nemrég kapott egy nagy ágyat, amin én is kényelmesen mellé férek, mert előtte is az éjszaka nagy részében együtt aludtunk. Úgy tűnt, bevált, rögtön 1 hétig max 3x kelt éjszaka. Aztán elkezdődött, hogy 3-4 órákat ébren van, aztán következő éjszaka 1x kel, aztán megint virrasztunk. Ilyenkor általában cicit követel, azzal szokott elaludni. De van mikor elfogy a türelmem, lefektetem, simogatom inkább. Pár olyan alkalom volt, hogy magától is visszaaludt végül.
Nagy részben ugyanúgy telnek a napok, délelőtt -delutan is kint vagyunk. Bent is nagyon aktív, ugrál, focizik, rohangál. Nem tudom elképzelni hogy nem fárad el.
Ráadásul ugyanúgy 8-kor kel reggel ilyenkor is , és nem nyűgös, tök jó kedvű egész nap. A fogat be szoktuk kenni este, mert jön neki több is, de éjszaka szerintem nem ez a baja.
Eddig is kivoltam a tehetetlensegtol , de mostmar tényleg a végén vagyok.
Gondoltam arra is, hogy elvalasztom, de baromi nehéz vele ebből a szempontból, nagyon nagy cicis.
Nem is az én nem alvasom zavar elsősorban, hanem ,hogy nem tudom mit csináljak, hogy mit tudnék tenni, hogy ez ne legyen.
1-es vagyok. Az éjjelét kellene "sűríteni", gyanús hogy nincs eleget fenn napközben, úgy hogy 2-2.5 órát alszik is...
7-kor érdemesebb lenne keltened, és este 8 után letenni, napközben meg max. 2 óra alvás (de leget kevesebb kell nekie bből is, és azért virraszt). Igazából kevesebbet így nem fog aludni mert ahogy írod virraszt amúgy is éjjel, amit a nagy nappali alvásokkal pótol, ezt kell átállítani benne.
A leválasztás a te döntésed legyen, de tuti hogy hosszú távon megkönnyíted a saját dolgod ha megléped.
Köszönöm, de csak másfél, 2 órát alszik , legkésőbb 2-kor kel déltől . De inkább fél 2. De lehet, hogy ebből is le kell faragni.
Azért fura,mert azért jó ideje viszonylag bevált, hogy 8 körül ébred, alszik délben, aztán 8 után kidől. Ébredt éjszaka, de nem volt órákat ébren. Lehet,hogy akkor megpróbálom 1 órával korábban kelteni, hátha.
Köszönöm a válaszod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!