Gyerekem 17 hónapos, ejjel még mindig ébred,és még mindig eszik is tápszert. Sokan mondják,hogy minek eszik egyáltalán ejjel már egy ekkora gyermek? Ez tényleg gond? De nem alszik vissza, ha nem kap tápszert, csak forgolodik, dünnyög.
Az enyém is iszik egy adagot éjszaka, pedig májusban lesz 2 éves. Próbáltuk, hogy nem kap. Kínszenvedés volt. Egyszerűen nem aludt vissza. Ha meg kap, azonnal alszik is szépen tovább.
Én adok neki, majd leszokik róla.
Azon kívül 223x ébred éjszakánként, ez az éjjeli ivás jelenti a legkisebb problémát. 😅🫢
Hogy minek? Mert igényli, így alszik vissza és igy tud pihenni mindenki. Hogy ez baj lenne? Nem.
Én is marha könnyen mondanám bárkinek, hogy ne adjon éjjel enni a gyerekének, ha nem nekem üvölt utána.
Ha így alszik vissza adj neki és kész, majd leszokik róla.
Az egyik gyerekem 3 hónapos korától 12-14 órákat aludt éjszaka. A másiknál a fejem tetejére is állhattam, 3 éves koráig felébredt éjjel inni. Próbáltam vizet adni, próbáltam nem adni semmit, próbáltam több vacsorát belediktálni, próbáltam vele megbeszélni. Mindegyiket hetekig. Én is megkaptam, hogy én rontom el miért nem szoktatom le erről stb.
Neki kellett éjjel a tápszer, később tej. Megcsináltam, odaadtam, megitta és aludt mindenki tovább, ennyi. Mi felnőttek sem vagyunk egyformák, a gyerekek sem azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!