Jó estét Van egy 17 hónapos kisfiam, és megörülök. Mit tegyek?
Az a baj, hogy a 17 honapos fiam az kb 2 hete Torka szakadtálból üvölt az Esti altatásnál,
Öszintén megmondva sejtelmem sincs hogy miért.
Egy nap egyszer alszik és elég jól mentek a dolgok mostanáig.
Ebéd után alszik egy jó 1,5-2 órát.
Mikor felkelt akkor éhes, és adok neki valami ennivalót, amot kér azt adok. Játszik egyet apával vagy velem,
És mikor a fürdetés van este semmi baj nincs , vacsi van akkor sincs még baj, na de mikor az altatás van, akkor üvölt mint akit nyúznának,
És képes voltam vele fent maradni majd éjélig vagy 1 óráig. De már nem akarom ezt......
Dokinál voltam vele, semmi problémája nincs a fogzáson kívül 12 foga van kint. De azt hozzá teszem nem viseli meg a fogzása.
De akkor sem értem hogy mi ez. És mikor úgy van hogy nem akarom hogy sírjon, kiveszem az ágyábol, és jászik.
Kérlek segítsetek. Köszönöm.
Aki már volt ebbe a cipöbe az kérem mondja el mit tett akkor.
Elnézést kérek a helyesírásomért, kicsit fáradt vagyok, hisz még most is fent van a fiam.....
Hajnalban elalszik, és már fent kukorékol 5:30-6:00 kor. 😴
Kivagyok merülve
elsőre is nyugi...elmúlik .
Mikor van az az egyszeri alvása?Van valami az életetekben ami miatt borult?Nekem mindig azt mondták vagy a fogzás okozza a nem alvást ,vagy valamilyen fejlődés van.Mozgás ,beszéd stb
5#
Köszönöm szépen a válaszod. Akkor a tiéd sem volt egyszerű.
Nem sokára altatás, és öszintén mondom, tartok tőle. 😦
5#
Tudsz adni valami tanácsot? Mit csináljak vele? Vagy hogy hogyan csináljam? Teljesen kifogytam az ötletekből. 😧
5#
Nálunk is van teljesen jó napirend.
Reggel felkel olyan 7 óra körül, tisztába teszem, reggeli,
Délig játszik, utána ebéd, ebéd után meg alvás, és a fürdésig meg játszóterezünk vagy a kertbe vagyunk..... Tehát meg van a Napirend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!