Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 17 hónapos gyerekem még...

17 hónapos gyerekem még mindig ölben alszik el, nem ringatjuk már, csak ülünk vele, ő ölben fekszik. Szeretném, ha ez változna, tanulna magától elaludni. Hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés
A kiságyba ha lerakom, akkor áll fel egyből és sír.
2024. márc. 30. 13:58
 1/5 A kérdező kommentje:
Hahó! Senki?
2024. márc. 30. 18:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Mellé fekszem.

Ringatva aludt el, és én azért egyik napról a másikra túl drasztikusnak tartom, hogy lerakjam és ennyi, aludj el magadtól..

Egyenlőre ringatas helyett mellé fekszem.

2024. márc. 30. 18:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Mellé feküdtem. Utána mondtam, hogy ott maradok vele csak leülök az ágy mellé. Nem mondom, hogy azonnal elfogadta, volt néha sírás de megszokta.
2024. márc. 30. 20:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is csak akkor oldódott meg, amikor lecseréltük a kiságyát. Addig kizárólag a fotelben, az ölemben tudott el-, és visszaaludni. Nem volt jó semmi más, magam mellé sem tudtam rakni. Egyszer csak elegem lett (már 22 hós volt), hogy a fél éjszakát a fotelben töltöm, kiraktuk a kiságyat is és a fotelt is, és átmenetileg kapott egy nagy matracot a földre. Első este, amikor melléfeküdtem, próbált a matracon is az ölembe kerülni valahogy, de hamar belátta, hogy kényelmetlen. Picit sírdogált, de második estétől nem volt semmi gond, és azóta éjszaka is alig kel fel.
2024. márc. 30. 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Melle fekszunk.
2024. márc. 31. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!