Kinek mennyi idősen tért át a gyereke a kettőről egy
alvásra?
itt a kérdező a kényszeres. ő is tudja hogy ez normális (még le is írja) de annyira nincs önbizalma vagy függ mások véleményétől, hogy egy rokon megjegyzésén, véleményén képes így bepörögni. 😳
aztán meg csak a személyeskedés megy… 🤷♀️
2022. okt. 25. 08:32
10.5 hónapos, most áll át. Ő mindig hamar állt át mindenre (5.5 hónaposan a kettőre). A védőnővel is beszéltük hogy novemberre már könnyen lehet hogy átáll, szóval szerinte se meglepő.
2022. okt. 25. 09:13
23/30 anonim válasza:
34 év alatt se sikerült átállnom… csak lehetőség nincs aludni délután
2022. okt. 26. 07:28
24/30 A kérdező kommentje:
Én nem személyeskedtem, veled ellentétben, mint ahogy nem is picsogtam. Nem vagyok önbizalomhiányos, csak nem tudtam példákkal alátámasztani a sógornőmnek, hogy ez, az, xy is ekkor tért át, nem vagyunk mi ufók. A "minden gyerek más ütemben fejlődik" mondat mint említettem, sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Szerintem eddig is érthetően fogalmaztam, csak te egy kissé rosszindulatú és okoskodó vagy, de nem hat meg a nyomorúságod. (Segítek, ez már személyeskedés volt 😂)
25/30 A kérdező kommentje:
Akik a kérdésre válaszoltak, nekik köszönöm :) Meg tudnátok osztani a tapasztalataitokat, hogy hogyan zajlott a gyakorlatban 1 alvás elhagyása? Nálunk most úgy tűnik megtorpant a dolog, vagy legalábbis visszatért a 2 alvás. Úgy volt, hogy a második alvas ment nehézkesebben?
24. mert a gyakoris Manci Döncikéje majd meghatja igaz?
2022. okt. 28. 12:18
Kérdező
Nálunk az átállás úgy működött hogy minden nap 15-20 perccel (vagy amennyit eppen birt) kitoltam a delelotti alvását, és délután kevesebbet "hagytam" aludni
Kb 5-6 nap alatt jutottunk el addig, hogy 12-12:30kor aludt el, aludt 2-3 órát, így már nem kellett délután lefektetnem
Előtte mikor 2× aludt akkor aludt 10:30-12ig
Meg 15-16:30ig
2022. okt. 28. 12:38
28/30 A kérdező kommentje:
Pont így néz ki egy 2 alvásos nap nálunk is. Este kb mikor ment aludni a te gyermeked?
Nálunk minden este 8kor volt és van is alvás születése óta
Lassan 2éves, de a mai napig tartjuk
Most 2évesen 12kor fekszik le, majd 14-14:30között ébred
Este 8tól reggel 8ig pedig alszik, kb 2 hónapja már éjjel sem ébred, mióta leszokott a ciciről
2022. okt. 29. 12:38
30/30 anonim válasza:
2022. okt. 31. 08:47
Kapcsolódó kérdések: