Lubbany kérdése:
Ha áttérünk a kettőről, az egy altatásra nappal, akkor létezik, hogy nem hosszabbodik, hanem konkrétan rövidül a du-i alvás átmenetileg? Mindenhol azt hallom, hogy ha egyszer alszik akkor egyben alussza ki, de nálunk nem ezt látom.
Figyelt kérdés
13 hós a kisfiam, és az utóbbi egy-két hétben, az addigi bevált 2 (2xegy, másfél óra) nappali alvása felborult. Délelőtt, délután, sőt este is iszonyatosan nehezen aludt el, vagy el sem aludt... Gondoltuk kipróbáljuk az egyszeri alvást. Első nap be is jött, 2óra 20 p-et aludt, 2.nap: másfél órát, 3.nap:egy órát, 4.nap: 50 p-et... Persze este már olyan fáradt volt, hogy azért aludt el kínszenvedve...Nem is csoda hisz nappal ő azért 3 órát aludt 2 részletben. Tudom, hogy nehéz az átállas, de van aki tapasztalt ilyet?2017. máj. 5. 10:27
1/5 anonim válasza:
1 éves, mi is nehezen tértünk/térünk át de muszáj mert 2 alvással sokszor éjfékor is kukorékolt :-/
Első körbe csak fél órákat aludt majd naggyon nehezen húztuk ki estig, de ezen a héten már sikerült 1-másfél órát aludnia ami nála nagy szó, úgyhogy türelem.
Nálunk az segített nagyot hogy ha jó idő van sokat sétálunk,játszizunk előtte és úgy sokkal jobban durmol utána.
2/5 anonim válasza:
15 hónapos korában megpróbáltuk az 1 alvást de túlfáradt és fél órát aludt a 2x másfél helyett. Hagytam a fenébe. Majd 18 hónaposan magától átállt az 1 alvásra és 2 órát alszik (ritkán többet), szóval nem adódott össze.
3/5 anonim válasza:
Amúgy ez a 3 hónap alatt több kihagyott délutáni alvás is volt. Ugyanez volt, délelőtt nehezen aludt el, délután vagy még nehezebben, vagy sehogy.
4/5 anonim válasza:
Nekem is 13 hónapos a kisfiam, ugyanezt csinalta kb egy hétig. Aztán pár napig babakocsiban altattam ebéd után. Ott ha megébredt vissza is aludt ahogy toltam. Így kihúztuk 2 órára. Azóta az ágyában is simán alszik annyit.
5/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az én fiam már egyáltalán nem alszik egy egy hónapja babakocsiban, úgyhogy nem tudom kicselezni :( régen pedig ez nagyon jól működött...
2017. máj. 6. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!